Fletter

Kopier Blakes fantastiske flette

Det er egentlig den perfekte treningsfrisyren, men Blake Lively har gjort den rød løper-verdig.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Blake Lively elsker fletter. Nei, virkelig. Hun elsker dem! Og hun foretrekker dem røffe, rufsete og tilsynelatende tilfeldige. På New York-premieren av filmen «Savages» viste hun oss enda en variant: En høy hestehale som er flettet på fiskebeinvis. Skuespilleren har egentlig tatt den perfekte treningssveisen og gjort den om til en festlook. Det kan du også gjøre. (Saken fortsetter under bildet.)

Mer fancy med fiskebein

Fiskebeinsfletta tar helt klart litt mer tid enn en vanlig flette, men effekten er virkelig verdt det. Dessuten går det jo raskere og raskere jo mer du øver, så her er det bare å bruke den tiden du har. Denne rufsete versjonen av frisyren er dessuten super for deg med oppklipt hår og krøller. Siden du jobber med så små seksjoner, kan du flette inn lagene og få masse volum og rufs gjennom hele fletta. Den blir faktisk bare finere når den er litt uvørn og røff. Aller kulest blir den om håret har en del krøller og tesktur fra før, så dette passer perfekt en dag du ikke gidder å vaske håret.

Slik gjør du det:

 • Samle håret på toppen av hodet og fest det godt med en hårstrikk. Del det i to seksjoner.
 • Ta en liten del hår fra yttersiden av den ene seksjonen, legg over seksjonen du tar den fra og sammen med den andre seksjonen. Jo mindre hår du tar, jo større effekt får du på fletta, men jo lenger tid tar det også å bli ferdig.
 • Ta så en liten del fra yttersiden av den andre seksjonen, legg over seksjone du tar den fra og sammen med den andre seksjonen.
 • Gjenta helt til du har flettet alt håret og fest med en hårstrikk.
 • For en mer rufsete og tilfeldig look, drar og rufser du litt i hårseksjonene etter du har flettet ferdig. Ikke vær redd for å ta litt i.
 • Blake Lively avsluttet det hele med et metallisk, glitrende bånd rundt håret der hestehalen er festet, innerst ved hodebunnen. Se flere bilder av Blake Lively-fletta her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer