Frisyrer

Kort hår - slik blir det fint

Tabbene du bør unngå og tipsene som gjør susen.

Både Rachel McAdams (t.v.) og Katie Holmes er dyktige til å style sine korte frisyrer. Her får du tipsene som virker.
Både Rachel McAdams (t.v.) og Katie Holmes er dyktige til å style sine korte frisyrer. Her får du tipsene som virker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er de færreste forunt å gå ut av dusjen, riste håret på plass og tilfeldigvis se helt fantastisk ut. Selv kort hår trenger en del styling. Her er de beste rådene.

Krøller + kort hår = trøbbel

For all del: Ville krøller og kort hår kan gi en vilter og sprelsk Annie-look. Men har du tette krøller og alt like langt, kan du ende opp med å få frisyre som en ovendt trekant. Og har du hår som er veldig oppklippet, blir det lett pyramideformet. Løsningen er å finne den perfekte graderingen. Gå til en god frisør som kan sakene sine. Her er hemmeligheten bak glatt hår.

Slik får du volum

Er du for nøye på at håret skal ligge perfekt, og bruke rause mengder hårspray for å temme det, kan du fort ende opp med hår som ligger som en tett hjelm. For å få en litt friskere frisyre kan du heller spraye håret med en teksturspray, før du klemmer litt volum inn i håret. Et annet triks er å holde hodet opp-ned når du føner det. Spray så inn litt hårspray, føn videre, og snu hodet tilbake. Voila, volum! Bruk fingrene til å klemme håret inn i riktig sveis. Her er tipsene som gjør at du kan si farvel til flatt hår for alltid.
 • La deg inspirere av stjernene som lar lokkene falle.
 • Frisyren alle vil ha
 • Du klipper deg for sjelden

  Kort hår krever ofte mindre pleie og styling enn langt hår. Men det bør likevel ikke drøye mer enn seks uker mellom hvert frisørbesøk. Særlig gjelder dette hvis du har en frisyre med detaljer som pannelugg, asymmetriske lengder eller oppklippede partier. Et tegn på at det er på tide å gå til frisøren, er når de lengste lagene får tupper som vipper utover. Kommer de dårlige hårdagene litt for tett? Sjekk denne lista og finn ut hvor lynraskt du bør løpe til frisøren.

  Se frisyrene som redder dagen:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer