Body Shop

Kremen som lukter sjokolade

The Body Shop lanserte denne uken en produktserie for deg som elsker sjokolade.

CHOCOMANIA: Serien består av bodylotion, dusjgele, hjerteformede såpestykker, leppepomade, kroppsskrubb og kroppssmør. Se priser i bildeserien lenger ned i saken. Foto: Produsenten
CHOCOMANIA: Serien består av bodylotion, dusjgele, hjerteformede såpestykker, leppepomade, kroppsskrubb og kroppssmør. Se priser i bildeserien lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi vet jo alle at konstant småspising av sjokolade ikke akkurat gjør like store underverker for kropp som for sjel, men det er absolutt lov å unne seg en bit fra tid til annen. Eller to, så lenge sjokoladen er mørk. Det er nemlig det perfekte antall, sier ekspertene.

Syndige dufter

SI DIN MENING

Liker du kremer som lukter sjokolade?

Heldigvis er det andre måter å få sin daglige dose, i alle fall på luktfronten. The Body Shop lanserte denne uken en produktserie for deg som elsker sjokolade, og spesielt lukten av den. Serien, som har fått navnet Chocomania, består av kroppsskrubb, kroppssmør (en tjukk bodylotion), leppebalsam, dusjsåpe og søte, hjerteformede såper.

I butikk nå

I pressemeldingen heter det:– Fri for synd, rik på nytelse og full av luksuriøs tekstur og duft. Se produktene i Chocomania-serien her:

The Body Shop er kjent blant annet for sine kroppssmør, en svært tjukk og fyldig kroppskrem. Chocomania Body Butter skal være det fyldigste kroppssmøret kjeden noengang har lansert og bedyrer å bekjempe tørr hud i opptil 48 timer. – Chocomania ble lansert denne uken, og vil være i salg ut juni, sier Camilla Karstensen hos The Body Shop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer