<strong>TRE PRODUKTER I ETT:</strong> Kremrouge kan brukes både på kinn, øyelokk og på leppene. Foto: Astrid Waller
TRE PRODUKTER I ETT: Kremrouge kan brukes både på kinn, øyelokk og på leppene. Foto: Astrid Waller Vis mer

Rouge

Kremrouge redder alle sminkekriser

Er superanvendelig og kan brukes på mer enn i kinnene.

Publisert
Sist oppdatert
Kremrougen er faktisk en helt genial oppfinnelse! Den er superenkel å bruke, ja du kan nesten ikke gjøre feil! Resultatet ser veldig naturlig ut, gir masse glød og du kan variere med hvor mye farge du vil påføre.

Dessuten er den ikke uttørrende eller fremhever tørr hud, slik valig rouge ofte kan gjøre. Har du tørre kinn på vinteren gir den fuktighet, samtidig som du får friske roser i kinnene.

Men det aller beste er at du kan bruke den på flere måter, og derfor er den super å ta med på tur når du har begrenset med plass. Kanskje spesielt på hyttetur, hvor sminkekoden er ganske nedtonet.

Kremrougen kan nemlig også brukes som øyeskygge og lipgloss! Og det eneste verktøyet du trenger er din egen finger.

LES OGSÅ: Nå skal håret være kort

Slik gjør du

Aller først må du sørge for at huden er preppet med et lett lag foundation eller concealer akkurat på de rødeste partiene, ellers konkurrerer hudens naturlige rødfarge med rougen. Og da ser det bare rotete ut.

<strong>KREM:</strong> Har du tørr hud, er kremrouge absolutt det beste valget. Påfør den med fingrene for et naturlig og pent resultat. Foto: Astrid Waller
KREM: Har du tørr hud, er kremrouge absolutt det beste valget. Påfør den med fingrene for et naturlig og pent resultat. Foto: Astrid Waller Vis mer

Kinnet

Legg kremrougen på kinnet og dus godt ut. Rougen er finest når den kun gir en naturlig glød, så pass på å ikke legge altfor sterk farge.

<strong>BONUS 1:</strong> Kremrougen kan også brukes på leppene ... Foto: Astrid Walle
BONUS 1: Kremrougen kan også brukes på leppene ... Foto: Astrid Walle Vis mer

Munnen

Bruk så fingeren til å påføre kremrougen på leppene slik at de får fin farge og glans.

<strong>BONUS 2:</strong> ... og som øyeskygge. Foto: Astrid Walle
BONUS 2: ... og som øyeskygge. Foto: Astrid Walle Vis mer

Øynene

Legg til slutt kremrougen på øyelokket, helt opp til globalen. Pass på å jevne fargen godt ut, slik at den smelter inn i huden.

Kr 250, Kjær Weiss Foto: Astrid Waller
Kr 250, Kjær Weiss Foto: Astrid Waller Vis mer

Festtipset!


Legg tørr rouge med litt skimmer på toppen av kremrougen når du vil at kinnene skal poppe litt ekstra ut. Det er nemlig det de gjør på den røde løperen i Hollywood for at sminken skal holde ekstra lenge!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer