Nyperoseolje

Krisehjelpen som redder tørr hud

Gjør deg klar for sommerværet med denne enkle behandlingen. Du lager den selv.

SLIK FÅR DU STRÅLENDE VAKKER HUD: 1. Skrubb bort døde hudceller. 2. Tilfør fuktighet. Bruk gjerne spesialbehandlingen som beskrevet under. Du kan lage den hjemme. Foto: All Over Press
SLIK FÅR DU STRÅLENDE VAKKER HUD: 1. Skrubb bort døde hudceller. 2. Tilfør fuktighet. Bruk gjerne spesialbehandlingen som beskrevet under. Du kan lage den hjemme. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Etter en lang vinter er det mange som plages av tørr hud. Før du setter i gang med fregnesankingen, er det derfor ekstra viktig å forberede seg godt.

FØRST: Skrubb forsiktig

For å fjerne døde hudceller og gjøre huden klar til å absorbere fukt, kan du starte med en mild eksfoliering. Fukt alltid ansiktet godt først. Bruk deretter små sirkelbevegelser for å skrubbe huden i ansiktet med produktet. Gi ansiktet en liten massasje mens du skrubber. Dette øker blodsirkulasjonen og gjør huden mer mottakelig for fuktigheten du snart skal gi den. Skyll godt og press et håndkle eller en klut lett mot huden for å fjerne litt vannet, men la gjerne huden være fuktig.

SÅ: Gi huden et fuktighetsboost

Selvsagt kan du gå for en god fuktighetskrem eller gi deg selv en ansiktsmaske som gir fukt og næring. For et ekstra boost, anbefaler likevel hudpleieren til Kate Middleton at du lager din egen lille blanding hjemme. – Miks 15 milliliter med extra virgin olivenolje med én dråpe nyperoseolje og påfør på fuktig hud for en intens nattbehandling, forklarer hun til Daily Mail (ekstern lenke). LES OGSÅ: Mandelolje er bedre for huden enn billiglotion

Sjekk stjernenes supertriks

Nyperoseolje er nemlig kjendisenes nyeste dille på hudpleiefronten. Kate Middletons hudpleier, Deborah Mitchell, har tilført nyperoseolje i sitt signaturhudpleieprodukt, LIA therapy treatment – en favoritt hos damer som Gwyneth Paltrow og Victoria Beckham. – Nyperose er perfekt for alle aldre og hudtyper, inkludert de med rosacea og kviser, sier hun. – Jeg tilfører et par dråper i fuktighetskremen for å få enda bedre resultater. Kate elsker den fordi den gir huden en vakker glød.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer