Detox

Kroppstrikset kjendisene elsker

Rådet du bør følge hvis du ønsker deg kropp som en Hollywood-stjerne.

Kroppstrikset kjendisene elsker
Publisert
Sist oppdatert
Madonna sverger til det, Oprah kjører sin egen 21-dagers kur, Jennifer Lopez drar til Brasil for å få det gjort, mens Paris Hilton tyr til det en gang i året eller to. I Hollywood er detox nesten like populært som å skille seg. Men har det noe for seg?

Detox betyr enkelt og greit betyr å rense kroppen innvending, og dette er første bud for kjendiseliten i Hollywood når det nærmer seg en viktig fest, rolle eller lansering. En slik avgiftingskur gjør det lettere for leveren med å kvitte seg for avfallstoffer som kroppen ikke trenger. Dette skal få deg til både å føle deg, og se bedre ut.

Hvis du vil teste teorien på deg selv trenger du ikke ty til verken rådyre kurer fra helsekostbutikken eller ubehagelige tarmskyllinger. Du skal kunne gi deg selv en billig og enkel detox med å spise mer mat som er grønn.

Denne maten har en naturlig detox-effekt:Babybrokkoli

Små minibrokkoli inneholder mer vitaminer enn de større. Prøv å unngå å bearbeide eller koke grønnsaken for mye. Bruk den heller i små grønne shots, eller rå i salater. På den måten beholder du mer av fiberene og vitaminene. I tillegg til å ha en avgiftende effekt, gjør ogs brokkoli at huden fornyer seg selv raskere.

Grønn te

Drikk så mange kopper du vil om dagen. Grønn te er best når den er nytrukket, men det er også smart å ha en karaffel med grønn, hjemmelaget iste stående i kjøleskapet. Liker du ikke te, kan grønn te-kapsler være et alternativ. Teen er supert for huden, blodomløpet og immunforsvaret, siden den inneholder mye antioksidanter.

Lime

Limefrukten er smekkfull av supre C-vitaminer, som er en viktig antioksidant. Press lime i vannet, teen, over salaten eller fisken i sommer. Lime og sitrusfrukter kan også gi deg en glatt og vakker hud.

Pesto

Pesto inneholder både basilikum, pinjekjerner, olivenolje og hvitløk, som alle er sunne ingredienser. Basilikumen inneholder mye jern, pinjekjerner og olivenolje gir kroppen sunne fettsyrer, og hvitløk har en super antibiotisk effekt. Bruk den over pasta, i salater eller på brødskiva. Lager du pestoen selv, er du sikker på hva den inneholder.

LES OGSÅ:
 • Detoxkuren du har godt av
 • Derfor er alkohol godt for hjertet
 • Slank uten sult
 • Spis deg pen
 • Fet mat gjør deg slank
 • Ikke drikk deg fet

 • Kilde: Expressen/Alt om mat

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer