Helse & Livsstil

Kvinnene i ditt liv

De 5 venninnene du ikke vil være foruten.

Kvinnene i ditt liv
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss skulle vel gjerne møte mannen i vårt liv. Problemet med ham er bare at han ikke alltid dukker opp, eller blir værende.

Kvinnene i vårt liv, derimot, de er der, gjennom tykt og tynt. Noen av dem kan vi ganske enkelt ikke være foruten. Her er de 5 venninnene vi alle trenger i livet vårt.

1. Bardomsvenninnen
Hun kjenner deg ut og inn. Dere fant hverandre i sandkassa, og har holdt kontakten siden. Hun kjenner familien din, bh-størrelsen din, hun lo ikke da du måtte ha tannregulering, hun vet hvem du var forelsket i da du var 14 (det var jo hun som trøstet deg da han dumpet deg), hun husker bursdagen din og bursdagen til moren din.

Vennskapet mellom dere har dype røtter, og tar ikke slutt om livene deres utvikler seg i ulike retninger. Denne venninnen vet hvor du kommer fra, og hjelper deg dit du ønsker å komme.

2. Livsfase-venninnen
Dere er på samme sted i livet. Har du barn, har også hun det. Ungene deres er omtrent på samme alder, og dere utveksler erfaringer om nattevåk, bleieutslett og pottetrening.
Du hører tålmodig på hennes hverdagshistorier, og hun på dine. Dere bytter på å passe barna for hverandre, og på å hente i barnehagen eller etter fritidsaktiviteter.

Har du ikke barn har heller ikke hun det, og da er det henne du shopper med, går og ser smale filmer med, diskuterer bøker med, eller besøker de restaurantene du liker med. Hun liker nemlig det samme som deg.

3. Handy-venninnen
Hun er ditt eget personlige hverdags-orakel. Hun vet hvilken av kjolene dine som perfekt matcher de nye skoene dine, hun har oppskriften på den perfekte champagne-punsjen, og vet hvordan du best fjerner punsjflekkene fra kjolen etter at du sølte på den.

Lekker det fra røret under kjøkkenvasken kommer hun og fikser det for deg. Hun har alle oppskrifter, redskaper og gode råd som kan oppdrives. Hun er uerstattelig.

4. Jobbvenninnen
Det er henne du prater med når du skal prestere noe viktig på jobben. Hun vet hva du tjener og har forslag til strategier som gjør at du avanserer på arbeidsplassen.

Dere spiser lunsj sammen og diskuterer den håpløse sjefen og den nye kollegaen. Hun er din inspirasjon i yrkeslivet, og er også morsom å ta en drink med etter jobb.

5. Den ville venninnen
Hvis du er nysgjerring på hvordan det er på en strippeklubb, men ikke helt får deg til å spørre dine vanlige venninner om de vil bli med, er det denne dama du ringer. Hun har sikkert jobbet på en før.

Ingenting sjokkerer henne, du kan fortelle henne hva som helst. Ordet fordømmelse finnes ikke i hennes vokabular, og å være sammen med henne er aldri kjedelig. Bare fest setebeltet, og aldri presenter deg med ditt virkelige navn på stedene hun tar deg med til.

Kilde: ivillage.com og boka «It's a Chick Thing» av Ame Mahler Beanland og Emily Mile Terry

Barndomsvenninnen.
Barndomsvenninnen. Vis mer
Livsfase-venninnen.
Livsfase-venninnen. Vis mer
Handy-venninnen.
Handy-venninnen. Vis mer
Jobbvenninnen.
Jobbvenninnen. Vis mer
Den ville venninnen.
Den ville venninnen. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer