Helse & Livsstil

Kvinner skyr nettsex

Kvinner som nettdater er møkk lei frekke henvendelser fra menn.

Kvinner skyr nettsex
Publisert
Sist oppdatert
Mange kvinner som har hatt en profil på et datingnettsted har opplevd å få seksuelt ladede meldinger fra menn. Og mange kvinner reagerer med å bli irriterte og lar dermed være å svare. Dette igjen irriterer mennene.

Maria Groes Eldh er informasjonssjef hos den danske datingsiten E-kontakt.
- Dette er et klassisk eksempel på at menn er fra Mars og kvinner fra Venus, sier hun til Ekstrabladet.

- Kvinner ergrer seg over e-post fra menn de mener går over streken med sine seksuelle hentydninger, og kutter kontakten. Mennene sitter igjen og lurer på hvorfor de ikke hører mer fra damen.

 • Unngå nettflausene

 • I en undersøkelse der mer enn 2500 av E-kontakts medlemmer deltok, går det fram at 45,7 prosent av kvinnene irriterer seg over sexmeldinger fra menn. Og 52,3 prosent av mennene irriterer seg over at kvinner ikke svarer på henvendelsene deres.

  - Jenter vil behandles som prinsesser, uttaler den danske parterapeuten og sexologen Rikke Thuesen til Ekstrabladet.

  - På tross av nettets mange muligheter vil kvinner fortsatt forføres og kurtiseres. Nettdating er i virkeligheten bare den digitale versjonen av et diskotek. Det er de samme reglene som gjelder; menn får sjelden napp om de bare går rett bort til en kvinne og spør om hun vil bli med hjem. Det sies at om du spør ti, vil én si ja. Menn kan ikke bli fornærmet om de får mange avvisninger med denne framgangsmåten, mener Thuesen.

 • Klikker seg rett til køys

 • Mange kvinner har nettprofiler der de beskriver seg selv som varme og sensuelle. De vil vise at de setter pris på sex, men ifølge Thuesen tolker en del menn dette som et signal på at kvinnen vil ha sex tvert.

  - Svært få kvinner har sans for penisbilder de får tilsendt. De tenner på kurtise, og ikke på et kroppslig vedheng. Til dels får penisbildene dem til å føle seg billige. De tenker «Mener han virkelig at jeg er en sånn jente som sier ja bare fordi han kommer med kjønnsorganet i hånda?»

 • Få blikkontakt på nettet
 • Lettere å få napp på nett
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer