Helse & Livsstil

Kvinner tenker mest på sex

Tenker mer på sex enn menn gjør, viser undersøkelse.

Kvinner tenker mest på sex
Publisert
Sist oppdatert
Det har lenge vært en vedtatt sannhet at menn tenker på sex i langt større grad enn kvinner. Nå slår sannheten sprekker, for en undersøkelse utført av nettstedet lastminute.com viser at kvinners tanker går til sengehalmen langt oftere enn menns.

Hver eneste dag streifer hjernen innom en rekke temaer. Aller mest tid bruker vi på å fundere over jobb og penger. Fem timer og 20 minutter går med av kvinners dag, mens menn tenker på jobb og økonomi i hele sju timer daglig.

4000 mennesker ble bedt om å nevne tingene de brukte mest tid til å tenke på. De ble også spurt om å definere hvor mange minutter i løpet av en uke de bruker på de utvalgte temaene. Resultatet er basert på et gjennomsnitt av sju dager.

Både menn og kvinner tenker altså mest på jobb og penger. Når det kommer til sex, viser det seg at kvinner har lystige tanker i større grad enn menn: Vi tenker på sex 2 timer og 10 minutter hver dag, mens menn bare bruker 1 time og 40 minutter per dag til å tenke på sex.

Når det gjelder parforhold er det kanskje ingen overraskelse at kvinner bruker mer tid enn menn til å drømme om sin utvalgte. Kvinner bruker cirka 30 minutter per dag til å tenke på mannen i sitt liv, mens menn setter av 20 minutter til å fokusere på sin utkårede.

Det kommer vel heller ikke som noen bombe at husarbeid er det menn bruker minst tid til å tenke på - kun ti minutters tankevirksomhet ofres på slike aktiviteter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer