Helse & Livsstil

Kvinners 10 verste egenskaper

Slik driver du ham til vanvidd.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tvil om at menn av og til kan gå oss på nervene. Men det ser jammen ut til at også vi iblant kan ha samme effekt på dem.
 • Slik elsker du din irriterende mann
 • En uhøytydelig spørreundersøkelse på manneportalen Ask Men resulterte i denne listen over ting menn irriterer seg grønne over når det gjelder kvinner:

  1. Du er skinnhelling

  Mange menn opplever at kvinner prøver å havne i et generelt mer flatterende lys enn dem. De forstår ikke hvorfor damer ikke kan innrømme at de har rotet rundt en del, og at de har hatt flere kjærester enn de kan telle på én hånd, om ikke to. Ikke det at det ikke er greit å være uerfaren, men det er ingen grunn til å dytte sannheten om gammel moro langt inn i skapet. Kvinner har like stor rett til å ha det gøy som menn, og de bør finne seg menn som setter pris på det.
 • Fy-toppen i forholdet
 • 2. Du kritiserer andre kvinner

  Det er ikke veldig sympatisk å stadig kommentere andre kvinners antrekk, frisyre, sminkestil - på en negativ måte. Menn forstår ikke hva som er hensikten med dette. Hvis du påpeker feil ved andre damer for selv å framstå bedre, så virker det ikke. Menn blåser i om veska matcher skoene.
 • Slik vil han ha deg
 • Slik skal en bra mann være
 • 3. Du er sjalu

  Det er ille hvis mannen i ditt liv ikke kan nevne en annen kvinnes navn uten at det grønnøyde monsteret våkner i deg. Det er tillatt å være skeptisk hvis han tidligere ikke har vist seg din tillit verdig. Har du imidlertid ingen grunn til å tvile på ham, er det urettferdig av deg å la ham lide på grunn av din usikkerhet.
 • Ta testen: Hvor bra er forholdet ditt?
 • 4. Du er klamrende

  Noen kvinner vil at kjæresten hele tiden skal holde rundt dem, stryke på dem og fortelle dem hvor spesielle de er. De gjør mennene til sine emosjonelle krykker, som skal støtte dem både moralsk, mentalt og følelsesmessig. Ifølge undersøkelsen gjort av Ask Men er dette ofte de samme kvinnene som i startfasen gjør et stort nummer av å vise hvor selvstendige de er, men som blir ekstremt usikre når de blir forelsket.
 • Guiden til mannens hjerte
 • 5. Du snakker i koder

  Hva tenker du på? Det er det evige spørsmålet som får menn til å vri seg. Menn skjønner at det stilles i et forsøk på å avdekke hva du egentlig føler for ham. Og han vet at om han er ærlig og svarer «fotballkampen på lørdag», så tolkes det dit hen at han ikke er interessert i deg. Han har heller neppe fasitsvaret på om dere er sjelevenner eller ikke. Vil du ha klarhet i noe så si det akkurat som det er.
 • Ordliste for menn og kvinner
 • Mannens hemmelige språk
 • 6. Du invaderer intimgrensene hans

  Noen kvinner begynner instinktivt å rette på slipset til kjæresten, børste usynlig støv av jakkeslaget og korrigere sveisen hans. Videre kan de rote gjennom klesskuffen hans på jakt etter en t-skjorte å sove i, og bruke barberhøvelen hans på leggene. Dette er uhørt oppførsel. Han er ingen baby, hvordan han kler seg eller ser ut er ikke ditt ansvar. At du er sammen med ham, gir deg heller ingen rett til snoke i skuffene hans eller disposisjonsrett over hans intimhygieniske artikler.

  7. Du blir for sippete

  Han kan tåle at du feller noen tårer over en trist film eller et mislykket besøk hos frisøren, men han takler dårlig å måtte være den som skal sørge for å trøste deg. Han vet rett og slett ikke hvordan han gjør det når han ikke klarer å leve seg inn i årsaken til tårene dine. En dårlig hårklipp eller en brukket negl er i hans verden ingen sorg.
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • 8. Du har shoppedilla

  Det er komplett uforståelig for ham at du kan tilbringe timer på et shoppingsenter når du egentlig ikke skal ha noe det hele tatt. Men han kan leve med det. Det han ikke fikser er at du forlanger at han skal være med, eller at du forventer å få gå amok med kredittkortet hans.

  9. Du har munndiaré

  Han blir redd når han spør deg om hvordan arbeidsdagen din var, og svaret ditt varer i tre kvarter. Det er ikke at han ikke er interessert i deg og det du gjør, han har bare overhodet ikke behov for å høre hver eneste lille detalj om hver eneste daglige hendelse.
 • Meninger om menn
 • 10. Du bruker sex som våpen

  Å bruke sexnekt for å understreke et poeng, få det som du vil, eller straffe ham for noe du mener var galt, er noe han verken har sansen for eller forutsetning for å forstå. Hvorfor nekte også deg selv fysiske gleder når stridens kjerne handler om noe helt annet?
 • 50 feil hun gjør i senga
 • 50 feil han gjør i senga

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer