Menn

Kvinners ukjente lystpunkt

Hvem sa at navlen er unyttig? Se bare her.

Mange kvinner tenner på å bli slikket rundt navlen.
Mange kvinner tenner på å bli slikket rundt navlen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De fleste menn kan få orgasme i løpet av tre minutter, mens kvinner flest trenger minst 15 minutter med kjærtegn, berøring og stimulering av klitoris for å oppnå det samme. Problemet er bare at mange menn ikke vet hvilke områder på kvinnekroppen som er sensitive utenom de mest åpenbare.

 • Forspillet vi glemmer
 • Hans glemte erogene soner
 • Dette tenner oss

 • Her er derfor en oversikt over 5 erogene soner på kvinnekroppen, og særlig det ene er et oversett område, ifølge Linda Scheifer som driver nettstedet Proven Love Making Secrets.

  1. Øreflippene

  En forspillsteknikk de fleste kvinner elsker er å bli bitt eller kysset på øreflippene, enten forsiktig på et tidlig tidspunkt i forspillet eller litt røffere når de nærmer seg orgasme.

  2. Nakken

  Å kysse den kvinnelige nakken sensuelt under forspillet gjør at hun føler seg veldig feminin og sexy. Dessuten er det et veldig sensitivt område. Bruk tungen din og eller masser henne med hendene, oppfordrer Scheifer.

  3. Brystvortene

  Å bli befølt på brystvortene eller slikket og sugd forsiktig på dem virker opphissende på mange kvinner. Bare husk, de er ikke to gammeldagse dørklinker du skal vri på.

  4. Navlen

  Den kanskje mest oversette og ukjente erogene sonen på kvinnekroppen er navlen, skriver Scheifer videre i artikkelen. For eksempel kan det å slikke i en ring rundt den få henne til å tenne på alle plugger.

  5. G-punktet

  En av de beste måtene å stimulere g-punktet til en kvinne på er å bruke tungen på henne i korte økter av gangen mens man stimulerer g-punktet hennes med fingrene, ifølge Linda Scheifer.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer