Dirty Talk

Lær å snakke sexy

Småfrekke replikker på sengekanten kan virke både opphissende og befriende. Her er tipsene som får deg i gang.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Å snakke dirty i sengen er som å spise noe veldig fett og søtt, for så å slikke seg på fingrene for virkelig å understreke det ufornuftige og ville, sier KKs egen samlivsekspert, Peder Kjøs. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi.
 • Sex til nye høyder
 • Orgasmens ABC
 • Supersex på en helg
 • Sex med klær på
 • 21 små triks for het sex
 • Våg å gjøre det forbudte

  - Skittensnakk spiller på det litt forbudte ved sex, og er i så måte beslektet med hore-madonna-komplekset. Vi føler gjerne litt skyld og skam ved ting vi liker godt, særlig kroppslige ting, og da kan det føles forbudt godt å ta dette såkalt ulovlige og urene helt ut, sier Kjøs.Han karakteriserer dirty talk som en form for sexy rollespill.- Vi lever ut en side som ikke har noen plass noe annet sted. Jeg tenker på den litt slemme, syndige, nytende delen vi ellers holder i sjakk i vår rene, pene, snille, empatiske, myke hverdagsverden, sier han.

  Lettere å være spontan i kampens hete

  Selv om dirty talk ikke passer for alle, så kan bare det å snakke om sex, i eller utenfor sengen, gjøre sexlivet bedre. - For mange er det vanskelig å snakke om sex utenfor selve situasjonen, men når alt er hett er det mer lov å være spontan, direkte og åpen. Pasjonen og det å være revet med fritar for mange vanlige bånd, både når det gjelder tanke, ord og handling, sier Kjøs.Kommunikasjon er nøkkelen til både tenning og kjæresteri, og mange menn setter pris på hint om hva drømmekvinnen liker i sengen. - Styr hånden hans; si «Mer av det!» eller «Litt mer sånn» når han er på sporet. Snakk om hva som er godt i andre situasjoner enn når dere har sex. Etter akten kan du fortelle hva du likte at han gjorde med deg, sier Kjøs.

  Råd for nybegynnere:

  1. Vær autentisk

  Å snakke sexy kan lett bli usexy dersom du føler at du må etterligne ting du har sett på film. God dirty talk er det du gjør det til selv, og her finnes ingen fasit. Dersom du trenger inspirasjon, ta et dypdykk i pesonligheten din og se om du kan spille ut noen sider ved deg selv.

  2. Utvid ordforrådet

  Å snakke litt dirty i sengen er din mulighet til å gjøre et aldri så lite verbalt opprør. Med mindre rollen din krever det, unngå kliniske uttrykk som penis og vagina. La deg inspirere av erotisk litteratur og finn nye og spennende ord.

  3. Øv deg

  Forfatter av boken Exhibitionism for the Shy, Carol Queen, oppfordrer kvinner til å øve seg på egen hånd, for eksempel i forbindelse med onani.

  4. Sett regler

  Du kan med fordel sette noen grunnregler sammen med partneren din for å unngå å føle deg dum når dere skrider til verket. Bli for eksempel enig om at det ikke er lov til å le av hverandre eller dømme hverandre.

  5. Kjør en myk start

  Ikke føl at dere må forhaste dere og bli verbale sexmestre i en fei. Start med å si hva du liker at partneren din gjør med deg eller fortell ham hva du har lyst til å gjøre med ham.

  6. Eksperimentér med stemmen

  De fleste tenker ikke over alle de tingene vi kan gjøre med stemmen vår, og hvor stor påvirkningskraft disse forandringene har. Eksperimenter med tempo og volum. Hvisk, skrik og prøv ut alle variantene i mellom.

  7. Bruk toveiskommunikasjon

  Så snart du har hoppet ut i det, be partneren om å følge opp. Det er ikke alle som er komfortable med alle former for prating i sengen, men prøv å finne en gylden middelvei som passer dere begge. LES OGSÅ:
 • Supersex på en helg
 • Bli sprek med sex
 • 7 veier til stjernene
 • Sexen som varer hele uken
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik holder du forholdet hett
 • Gjør misjonæren moderne
 • Sex uten komplekser
 • Slik forfører du ham
 • Sannheten om g-punktet
 • Framtidens sex
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer