Sminketrend

Lær deg dette leppestifttrikset

Diane Kruger og Kirsten Dunst har skjønt det: Knall rosa leppestift er alt som skal til.

HOT PINK: Kirsten Dunst har funnet leppestiftfargen som får ansiktet hennes til å se alt annet enn vinterblast ut. Prøv selv for en umiddelbar sommerfølelse. Foto: All Over Press
HOT PINK: Kirsten Dunst har funnet leppestiftfargen som får ansiktet hennes til å se alt annet enn vinterblast ut. Prøv selv for en umiddelbar sommerfølelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er lett å glemme de sterke, klare fargene nå på vinteren. Selvsagt er røde lepper alltid en hit rundt juletider, men nå som vi prøver å se framover mot lysere tider, kan det være helt riktig å grave fram de mer sommerlige fargene.

Det har både Kirsten Dunst og Diane Kruger gjort i det siste – med stort hell. De dukket faktisk begge opp på den samme festen med knallrosa lepper. Heldigvis hadde de ikke valgt samme kjole for anledningen.

STRÅLTE: Diane Kruger gikk også for rosa lepper og en mer sotet øyesminke.  Foto: All Over Press
STRÅLTE: Diane Kruger gikk også for rosa lepper og en mer sotet øyesminke. Foto: All Over Press Vis mer

Vårtrendy Diane

Det var på Critics' Choice Movie Awards i Hollywood, at Diane Kruger stjal all oppmerksomheten.

Inglorious Basterds-skuespilleren så helt fantastisk ut i sitt antrekk signert Prada – en fotsid kjole med bare skuldre i lysegrått, sitron- og kremgult.

Artikkelen fortsetter under bildet


Hun plukket opp den knalle leppefargen i clutchen, som sto i fin kontrast til de litt neddusede grå- og gultonene i kjolen.

KNALL: Kirsten Dunst kombinerte knall rosa lepper med en enkel, gyllen øyesminke og rosa kinn.  Foto: All Over Press
KNALL: Kirsten Dunst kombinerte knall rosa lepper med en enkel, gyllen øyesminke og rosa kinn. Foto: All Over Press Vis mer

Klassiske Kirsten

Skuespiller Kirsten Dunst gikk for en mer klassisk kjole, men så også nydelig ut i sin lille sorte.

Antrekket var kanskje fargeløst, men det var slettes ikke leppene. Den rosa leppestiften frisket opp både antrekket og ansiktet.

Artikkelen fortsetter under bildet


Husk fingertrikset

Akkurat som med rød leppestift, bør du være ekstra forsiktig når du bruker slike sterke rosafarger på leppene. Du vil ikke ende opp med mer leppestift på tennene enn på leppene.

Putt fingeren i munnen og lukk leppene rundt fingeren og trekk den ut.

På den måten fjerner du overflødig farge som har en lei tendens til å sette seg på tennene.

Lær flere triks for å få fargen til å sitte pent lengst mulig i denne saken.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer