Kjoler

Lær proffenes sminketips

Norske makeupartister viser deg hvordan.

Hanneli Mustaparta var en av supermodellene på Max Factor Åpningsshow under Oslo Fashion Week, Foto: Det Tredje Øyet
Hanneli Mustaparta var en av supermodellene på Max Factor Åpningsshow under Oslo Fashion Week, Foto: Det Tredje Øyet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo Fashion Week handlet ikke bare om vårens søte kjoler og kule kåper. Det er også stedet å være hvis du vil ha med deg de ferskeste hårtrendene og nyeste sminkestilene. Vi var backstage på Max Factor Åpningsshow. Her tok vi en kikk på vårens vakreste sminketrender, og plukket opp proffstylistenes beste tips.
 • Alt om Oslo Fashion Week på kk.no
 • - Slik blir jeansrumpa fin
 • Klær du faktisk kan bruke
 • Klikk her for å se hva fiffen gikk med på åpningen.
 • Slik vil vi sminke oss denne våren

  Stikkord for vårens trender er en friskt og naturlig makeup. Til leppene kan du gjerne velge en bærfarget leppestift som holder leppene myke uten å gi for mye glans. Gloss er ikke helt riktig denne våren, så sats heller på en leppestift. I tillegg til det knallrosa er også fersken og lakserosa riktige farger. Du kan også slå deg litt løs med øyemakeupen. Til øynene er det mye blått og grønt denne våren. En eyeliner er en enkel måte å oppnå kul effekt på, bruk gjerne en Q-tip til å mykne streken litt opp, så unngår du den litt kjedelige 80-talls-looken. Alle stilene er designet av Ansvarlig Makeup Artist Max Factor, Jan Thomas.

  Slik jobber stylistene backstage:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.