Smoothie

Lag den perfekte frokostsmoothien

Full av næringsstoffer og uten sukker.

FLYTENDE FROKOST: En smoothie kan være en ypperlig frokost, i hvert fall dersom den er mettende og næringsrik. Foto: Scanpix/NTB
FLYTENDE FROKOST: En smoothie kan være en ypperlig frokost, i hvert fall dersom den er mettende og næringsrik. Foto: Scanpix/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: For å få en god start på dagen er det viktig å få i seg en god og næringsrik frokost. Men det er ikke alltid vi har tid til å sette seg ned å nyte dagens første måltid.

Kanskje er du også av den typen som har dårlig med appetitt i morgentimene, og sliter med å svelge tørre brødskiver og knekkebrød.

Da kan en frokostsmoothie være midt i blinken for deg. Men den bør helst være næringsrik, ikke inneholde sukker, og samtidig kunne holde deg mett helt fram til lunsj.

For at smoothien skal gi deg tilstrekkelig med næringsstoffer og samtidig være mettende kan det være en god idé å bruke en blanding av frukt og grønnsaker. Men også frø, korn, havregryn og melkeprodukter fyller magen og gir godt med næring.

LES OGSÅ: Hva bør du velge til frokost?

Gå for avokado som ingrediens

– Avokado er ingrediensen som gjør smoothien til et komplett måltid som både er sunt, næringsrikt og mettende. Avokado bidrar til sunt fett og stabilt blodsukker, og ikke minst en fyldig og kremet konsistens, sier personlig trener og matblogger Linda Marie Stuhaug til KK.no. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer