Eggerøre

Lag eggerøren i stekeovnen

Perfekt om du skal lage store porsjoner.

EGGERØRE - LETTVINT LØSNING: Skal du servere eggerøre til mange? Bruk dette trikset! Foto: JJAVA - Fotolia
EGGERØRE - LETTVINT LØSNING: Skal du servere eggerøre til mange? Bruk dette trikset! Foto: JJAVA - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Eggerøre er ypperlig å servere når du skal fø mange til frokost, brunsj eller lunsj. Den er mettende og næringsrik, og passer perfekt i alle slags buffee. 

Det er ikke vanskelig å lage eggerøre, men skal du lage en stor porsjon kan det være stekepannen din ikke rommer alt, og du risikerer å bli stående og røre i opptil 30 minutter før den er ferdig.

Dette er tid du heller kan bruke til å dekke på eller fikse det andre som skal fram på bordet.

Så da er vårt hete tips å ta i bruk stekeovnen når du skal lage eggerøre. Det er såre enkelt, gir deg perfekt og luftig eggerøre, og frigjør mye tid.

LES OGSÅ: 7 vanlige eggerørefeil

Slik gjør du

Her er oppskriften om du skal lage eggerøre for en hel bataljon. Du kan selvsagt bruke ovnen til å lage mindre porsjoner, også, men da trenger ikke eggerøren stå like lenge før den er ferdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer