Toalettbesøk

Lager du ball eller brett?

Se dét vil vi gjerne vite.

Hvilken metode bruker du? Delta i avstemningen i artikkelen. Foto: Per Ervland
Hvilken metode bruker du? Delta i avstemningen i artikkelen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva folk gjør på badet engasjerer såpass at noen har forsket på hvor lang tid det perfekte dobesøk bør ta.Vi kom over en undersøkelse som firmaet StrategyOne har gjennomført på vegne av den amerikanske toalettpapirprodusenten Georgia-Pacific. 1300 personer mellom 18 og 64 år har raust delt informasjon om sine toalettvaner, og her kommer det mye rart fram. Det er ikke alle som kan doreglene.

Mobil og matpakke

Blant annet er det folk som både spiser og snakker i telefonen når de er på do. Vi skal ikke gå disse etter i sømmene, men noe av det mer morsomme undersøkelsen avslørte var hvordan folk behandlet toalettpapiret før de tok det i bruk.31 prosent lagde en ball av papiret før det brukte det. 28 prosent brettet det. Hva de resterende 41 prosentene gjorde gir undersøkelsen ingen informasjon om, og det er kanskje like greit. Kanskje tisser de i dusjen?Les også: Disse vil du ikke ha på badet

Hva gjør du?

Dovaner skaper debatt

Temaet ball versus brett skapte diskusjon i vår redaksjon. Et klart flertall mente bretting var selvfølgelig. Om det i overhodet befant seg noen som brukte balleteknikken i nærheten, så forholdt de seg stille. Særlig fotografen vår framsto som en flammende forkjemper for brettemetoden. Han kunne ikke for bare livet forstå at folk bare kunne drive og krølle papiret sammen.Les også: Er du en toalettsynder?Hva mener du? Gi din stemme i boksen til høyre, eller syng ut i debattforumet vårt!Hvor opptatt er du av kvaliteten på toalettpapiret, forresten? Sjekk den store toalettpapirtesten på DinSide.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer