Penis

Lengden på penis ikke er viktigst

Ny forskning viser hva vi vil se når han trekker ned buksa.

SLIK SKAL PENIS SE UT: Resultatet av en ny studie viser hvordan kvinner foretrekker at penis ser ut.  Foto: mast3r - Fotolia
SLIK SKAL PENIS SE UT: Resultatet av en ny studie viser hvordan kvinner foretrekker at penis ser ut. Foto: mast3r - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Den evige diskusjonen om hvorvidt menns penisstørrelse har noe å si for kvinner, har rast siden tidenes morgen.

Og fortsatt er dette et spørsmål mange av oss lurer på.

Nå viser imidlertid en ny studie, som er publisert i tidsskriftet Journal of Sexual Medicine, at lengden og bredden på penis ikke har spesielt mye å si for oss kvinner. 

LES OGSÅ: Har han liten penis?

Det generelle utseendet er viktigst

Dette er det en gruppe sveitsiske forskere som har kommet frem til. De ba 105 kvinner om å se på bilder av en penis og rangere åtte forskjellige trekk på en skala fra én til fem. 

Resultatet viste at følgende trekk var foretrukne: 

Generelt utseende (4,06)Huden (3,89)Formen på penishodet (3,71)Pungens utseende (3,69)Kjønnshårets utseende (3,60)Lengde (3,54)Omkrets (3,46)Plasseringen og formen på urinrørets munning (2,63)

Resultatet av studien viser at kvinner først og fremst kikker på mannens penis i sin helhet – altså dens generelle utseende. Penishuden og formen på penishodet betyr også mye, mens lengden er mindre viktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer