Leppestift

Leppefargen som gjelder nå

Oransje lepper er supertrendy, men pass på så tennene ikke ser gulere ut.

GIR GLØD: Oransje leppestift gir huden glød og gjør at du ser brunere ut, men vær oppmerksom på at fargen kan gjøre at tennene dine ser gulere ut.  Foto: All Over Press
GIR GLØD: Oransje leppestift gir huden glød og gjør at du ser brunere ut, men vær oppmerksom på at fargen kan gjøre at tennene dine ser gulere ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det kan være vanskelig å finne leppefargen som kler deg best, og en del av oss er litt ukomfortable med klassikeren over alle klassikere – røde lepper. Leppefargen trenger imidlertid ikke være rød for å gi inntrykk og friske opp ansiktet ditt, så våg å leke med farger som oransje også. LES OGSÅ: Hvem kler trendfargen oransje?

Trendy også til våren

Nettopp oransje ble erklært som trendfarge nummer én på leppene i både 2011 og 2012, og nå kan vi melde at fargen holder seg sterkt i motebildet også den kommende våren. Catwalkene er for tiden fulle av modeller som viser fram trendene for våren og sommeren 2014, og oransje lepper er «hot, hot, hot».

SE BILDER FRA CATWALKEN HER:

LES OGSÅ: Unngå leppestift på tennene

Frisker opp hele fjeset

En frisk farge på leppene gjør underverker, og det er ingen grunn til å frykte oransje leppestift. Fargen ser frisk ut og kan gi inntrykk av at huden din holder ekstra godt på sommerfargen. LES OGSÅ: Slik sminker du deg brunereSe bare på Emmy Rossum: Tips: Kombinér glansfulle, oransje lepper med en litt mattere finish på huden, så holder du fokuset på leppene.

Ikke gå i leppestiftfella

Selv om oransje er aldri så flott og aldri så trendy, er det én ting du bør være oppmerksom på når du velger ut din neste oransje leppefarge. Fargen kan nemlig gjøre at tennene ser gulere ut. Har tennene dine lett gulskjær, vil korallfarger og oransje gjøre at de ser gulere ut. Velg da heller en leppestift med blå pigmenter, som plommerød, vinrød og rosa.(Saken fortsetter under bildet.)Tips: Spør betjeningen i butikken om hjelp og prøv fargen før du kjøper den. Sjekk at den ikke gir deg gulere tenner og sørg for å finne en farge som gir huden din en ekstra piff. LES OGSÅ: Fargene som får deg til å se brunere ut

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer