Leppestift

Leppefargen som varer

Den ser ut som en tusj og sitter gjennom både kyssing, isspising og vindrikking.

TUSJ MØTER LEPPESTIFT: Med denne på leppene skal du både kunne kysse kjæresten, spise is og drikke vin uten at fargen forsvinner. Foto: Produsenten
TUSJ MØTER LEPPESTIFT: Med denne på leppene skal du både kunne kysse kjæresten, spise is og drikke vin uten at fargen forsvinner. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sommeren er kanskje ikke årstiden du bruker mest tid på sminke, og du trenger faktisk enda mindre av det enn du tror.

En kjapp sveip mascara og litt concealer under øyenene er gjerne alt som trengs når du nyter lange dager på stranda, i parken eller på hytta.

Langvarig resultat

Men enten du går for en enkel strandsminke, en sminke som ikke ser ut som sminke eller du prøver å sminke deg som Kate Middleton, kan det være gøy å sprite opp looken med litt farge på leppene. Det er Maya Viks favorittsminketips!

LES OGSÅ: Her er Ditas hemmelighet

Og selv om vi elsker røde lepper, er det aldri gøy når fargen blir sittende igjen på kanten av vinglasset etter én slurk.

LES OGSÅ: Sommerens tre heteste leppefargene

Det finnes selvsagt triks som får vanlig leppestift til å vare lenger, men for virkelig langvarig resultat, kan en lipstain være løsningen.

LES OGSÅ: Kate Moss gir seg ikke

Presis påføring

I vår kom Max Factor med en versjon som gjør det enklere enn noen gang å få farge på leppene – og få den til å vare.

Lipfinity Lip Tint har en vannbasert formula som ikke smitter av.

Produktet trekker inn i det øvre laget av leppene og gir en effekt som tåler både kyssing og isspising.

Leppeproduktet er formet som en tusj og er superenkel å påføre presist. For en lett farge, som om du nettopp har spist en håndfull kirsebær, holder det med en påføring. Ønsker du et mer intenst resultat, kan du gå over leppene flere ganger. Her har du full kontroll.

Produktet finnes i åtte forskjellige nyanser, ifølge MaxFactors hjemmesider (ekstern lenke), og koster ca. kr 115 per stykk.

LES OGSÅ: Dette sminketrikset bør du lære

For å beskytte leppene mot skadelige UV-stråler, kan du ta på leppepomade med solfaktor over lipstainen. Det bør du uansett alltid ha i veska!

Ønsker du litt ekstra gloss, legger du bare en lipgloss over stainen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer