Leppestift

Leppetrikset som gjør underverker

Med den riktige leppefargen går du fra «blah» til «wow» på et par sekunder.

SE FORVANDLINGEN: Se hvor mye leppefargen gjør for disse damene lenger ned i saken og la deg inspirere. Vi elsker rosa på Michelle Williams, oransje på Emmy Rossum og rødt på Rooney Mara. Foto: All Over Press
SE FORVANDLINGEN: Se hvor mye leppefargen gjør for disse damene lenger ned i saken og la deg inspirere. Vi elsker rosa på Michelle Williams, oransje på Emmy Rossum og rødt på Rooney Mara. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du skal på jobb eller på fest, hender det kanskje at du rett og slett ikke har så god tid som du skulle ønske til å gjøre deg klar. Da gjelder det å kunne knepene som gir størst effekt på kortest tid og med få produkter. Hvordan høres ett produkt og fem sekunder ut? For godt til å være sant, sier du? Neida. Nøkkelen ligger i leppefargen. Det er den aller enkleste veien ut av sminkesumpa.LES OGSÅ: Denne leppestiften er spesiell

Forfriskende rosa

Knall rosa lepper er ikke bare en av vårens aller hotteste sminketrender, de får deg også til å se yngre ut og mer våken ut. Se bare på Michelle Williams: Velger du toner som minner om vannmelon eller bær, ser dessuten tennene dine hvitere ut. En bonuseffekt vi kan like der, altså!Flere tips for å unngå kanarigult glis, finner du i denne saken.

Oransje gir glød

Det er ingen grunn til å frykte oransje leppestift. Fargen ser frisk ut og kan gi inntrykk av at huden din har fått en forsmak på sommersola. LES OGSÅ: Slik sminker du deg brunereSe bare på Emmy Rossum: Tips: Kombinér glansfulle, oransje lepper med en litt mattere finish på huden, så holder du fokuset på leppene.

Leken lilla

Det kan kanskje høres ut som en skummel farge til leppene, men stol på oss: Lilla funker!Fargen får huden til å se frisk og glødende ut, så gjør som Lea Michele: For en mest mulig moderne og flatterende look, kan du prøve å kombinere den lillatonede leppestiften med kraftige bryn og solpudder med snev av skimmer. Men vær lett på labben. Du vil ikke se ut som ei diskokule!

Sexy rød

Ja, vi elsker røde lepper! Det er klassisk, sexy og kler de aller fleste – så lenge du finner riktig nyanse. En blåbasert rødfarge vil gjøre at huden din ser bedre ut og få øynene dine til å stråle. Hemmeligheten er at blåtoner får det hvite i øynene dine til å se hvitere ut. Se hvor flott Rooney Mara blir med rødt på leppene: Hold resten av sminken veldig enkel, så blir looken mest mulig moderne. Eller la deg inspirere av det opptil fire timer lange sminkeritualet til Marilyn Monroe. Tips: Spør betjeningen i butikken om hjelp og prøv fargen før du kjøper den. Sjekk at den ikke gir deg gulere tenner og sørg for å finne en farge som gir huden din en ekstra piff.

Tips for myke lepper

Sliter du med tørre, sprukne lepper etter vinteren? Da bør du generelt unngå matte leppestifter, som kan framheve problemet, som nevnt over.Du kan også prøve deg på leppepeeling – som du kan lage hjemme selv. En god leppepomade er også alfa omega. Amerikanske farmasøyter kåret Carmex til den beste. KK.no testet også leppepomader i 2010 – sjekk hvilken som fikk full pott.Inspirasjon: Life & Style, 19. mars 2012

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer