Helse & Livsstil

Lett på foten

Er dette verdens letteste joggesko?

Adizero-skoene er unisex. Denne modellen heter Adizero PRO, og vil koste 1200 kroner når den kommer på markedet til våren.
Adizero-skoene er unisex. Denne modellen heter Adizero PRO, og vil koste 1200 kroner når den kommer på markedet til våren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skal du løpe, er det best om det ikke er noe som tynger deg. Til våren lanserer Adidas løpeskoene Adizero, som etter sigende skal være verdens letteste lettvektsko. Adizero blir en helt egen skofamilie hos Adidas, sko som fokuserer kun på den mest nødvendige teknologien, slik at du ikke får tunge føtter av ting du ikke trenger mens du løper.

Adizero-skoene er utviklet av den japanske designeren Toshiaki Omori, og fokus ligger på passform og letthet i kombinasjon. Avhengig av størrelse, veier skoene fra 180 til 235 gram. Det kan det neppe være noe å si på.

Vil du ikke vente til Adizero kommer i mars/april, finnes det en mengde andre lettvektsko på markedet allerede, for eksempel disse:Nike Zoom Air Elite II i damemodell veier 230 gram. (Kr 1300, Löplabbet) Foto: Leverandørene
Nike Zoom Air Elite II i damemodell veier 230 gram. (Kr 1300, Löplabbet) Foto: Leverandørene Vis mer
Asics Gel DS Trainer XI i damemodell veier 240 gram. (1200, Löplabbet)
Asics Gel DS Trainer XI i damemodell veier 240 gram. (1200, Löplabbet) Vis mer
New Balance 901 (damemodell) veier 225 gram. (Kr 1200, Löplabbet)
New Balance 901 (damemodell) veier 225 gram. (Kr 1200, Löplabbet) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer