Trening

Ligg unna disse slanke-kurene

Blir det verre?

Det er ikke en Power Pop Paris Hilton suger på? Den hevder nemlig å være "Hollywoods nyeste hemmelighet til å holde seg tynn"..
Det er ikke en Power Pop Paris Hilton suger på? Den hevder nemlig å være "Hollywoods nyeste hemmelighet til å holde seg tynn".. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvem ønsker vel ikke å få drømmekroppen i en fei? Dette har resultert i at en rekke kjappe løsninger har sett dagens lys, såkalte mirakelkurer som skal virke slankende uten verken trening eller kostholdsendringer. Her er de sprøeste.

Slanketallerkenen

Porsjonskontroll er en ting, men en sirlig oppmerket tallerken med bilder av ost, frukter, grønnsaker og koteletter på er kanskje å trekke det litt langt eller i beste fall et humoristisk påfunn. Tallerkenen ser du her.

Slanketannkremen

Krom skal kunne redusere blodsukkernivået i kroppen og denne tannkremen inneholder mengder av dette. Du får skinnende tenner og mindre matlyst på en og samme gang, reklamerer firmaet med. Tannkremen ser du her.

Slankegomme

Dennis Mulder har designet en gomme som skal tvinge deg til å ta mindre biter og gjøre deg mindre sugen på søte og usunne saker. Kan brukes i opptil ni måneder før den må erstattes i en ny. Gommen ser du her.

Slankespray

Med clarinol som hovedingrediens, som skal hjelpe kroppen å kvitte seg med fettceller, hevder produsentene at denne sprayen skal virke slankende mens du spiser. Spray på maten og nyt. Sprayen kan du se her.

Slankeslikkepinner

Tilgjengelig med 30 ulike smaker skal denne slikkepinnen hjelpe til med å kontrollere matlysten og søtsuget. Slikkepinnen ser du her.

Slankebriller

Brillene ble laget etter at forskning visstnok viste at matens innbydenhet avhenger av fargen på den. Blått skal være den minst appetittvekkende fargen, og dermed skal disse blå brillene gjøre maten din direkte uappetittelig. Brillene ser du her.

Slankesko

Det finnes en rekke varianter laget over samme lest, bokstavelig talt. Men trikset er i alle tilfeller at sålene på skoen utfordrer balansen, støtter kjernemuskulaturen og aktiverer musklene slik at man skal kunne forbrenne mer når man går i dem, samtidig som at man får en rakere holdning. Chung Shi, MBK og Reebok er bare noen produsenter av slike sko. Les mer om nyere slankesko her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer