Sex

Like hett som på film

Disse triksene sikrer dere Hollywood-sex det ryker av.

Uforglemmelig filmscene. Brad Pitt som fristeren J.D. i Thelma og Louise.
Uforglemmelig filmscene. Brad Pitt som fristeren J.D. i Thelma og Louise. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Perfekt belysning og kameravinkler gjør selvsagt sitt for å få filmsexen til å virke fullstendig perfekt. Men, det er ikke alt. - På film spiller karakterene ut fantasiene sine, mens vi i virkeligheten holder oss til det vi vet fungerer. Ved å ta noen sjanser blir sexen like mektig og spennende som på film, sier sexterapeut med spalten Let's talk about sex på Redbook.com, Jane Greer.
 • Film som forspill
 • Kom i stemning med sexy klipp fra Thelma og Louise her.
 • Sjarmer ham på filmstjernevis
 • Her er Hollywood-triksene:

  1. Sett scenen

  Sharon Stone ville ikke spriket i en uoppredd seng i et rom overstrødd av skitne sokker, snørrfiller og take away fra dagen før. Så hvorfor skal du? Se deg rundt på ditt eget soverom og forsikre deg om at tankene dine går til sex eller søvn. Gjør de ikke det, da kan det se ut som om du har funnet deg et helgeprosjekt. - Filmsex-scener er planlagt ned i den minste lille detalj – stedet, lyset og innredningen, uansett hvor spontant det virker, sier Molly Haskell, kjent feministisk filmkritiker og kjent for blant annet filmstudien From reverence to rape: The treatment of women in the movies.Du trenger ikke ha sex på rivieraen eller i toppetasjen av et luksushotell, men sex opp soverommet ditt eller forflytt dere ut av det, for eksempel til badekaret. Lekkert sengetøy, flakkende stearinlys og flagrende gardiner har også noe for seg og særlig menn elsker sånt. Som om de har fått adgang til en kvinnes private kjærlighetsrede, påpeker Sharyn Wolf, samlivsrådgiver og forfatter av blant andre boken How to stay lovers for life.
 • Aldri mer kjedelig sex
 • 2. Elsk ham sakte

  Kvinner elsker filmsex-scener som skildrer dype følelser. Tenk Demi Moore og Patrick Swayze og måten de ser på hverandre i filmen Ghost. Kanskje ikke så rart da det er et fåtall par som bruker masse tid på å stirre henført inn i hverandres øyne, men det aldri for sent å begynne. - Hold ansiktet hans i hendene dine, se ham dypt inn i øynene og kyss ham så på øyelokkene, nesen og kinnene og la så fingertuppene løpe over dem. Dette skaper nærhet og tilhørighet på et øyeblikk, råder Sherry Lehman, sexterapet og kvinnen bak bøker som It was better in the backseat. Ta dette videre i senga ved å utforske hverandres kropper som om det var første gang dere så hverandre nakne. Start øverst ved å stryke fingrene gjennom partnerens hår og jobb deg nedover kroppen hans. Ved å ta dere tid til å se, ta og føle hverandre kommer dere i skikkelig sexmodus, bygger opp spenningen og rekker å bli hisset opp av ting som lukt og smak.
 • Stirr ham i seng
 • 3. Skap litt spenning

  Filmsex spinner ofte rundt spenningen mellom to karakterer og rushet som følger med det å ha sex for første gang, ifølge Molly Haskell. Tenk Michael Douglas og Glenn Close på kjøkkenet i filmen Fatal Attraction og du skjønner tegninga. - Hva med en kjappis oppetter veggen. Tenk Den engelske pasienten og bare velg et øyeblikk og grip det. Kyss ham, dra ham inntil deg og si: Hva med akkurat nå, sier Olivia St. Claire, forfatter av blant annet Hvordan tenne mannen, som er oversatt til norsk. Problemet er nemlig at i et langt parforhold blir sex ofte utine. Trikset er derfor å endre sexvanene deres, som for eksempel å ha sex på kjøkkenbenken eller bordet i stua.
 • Få spontaniteten tilbake
 • 4. Veien frem

  Det er lite av den virkelige sexen man ser på film, med mindre det da er en voksenfilm du har satt i spilleren. Fokuset er som oftest på oppbyggingen og opphisselsen, og det er det som ofte gjør kvinner litt yre av å se erotiske scener på film. - For å få til denne spenningen fordrer det at dere roer ned. En av de beste måtene å gjøre det på er å ta dere tid til å kysse. Klarer dere ikke å skvise inn franske kyss mellom levering av barn, jobb og middagslaging, gjenopplev kyssegleden ved å kline i baksetet av bilen etter at dere har vært ute og spist eller på puben, i en mørk krok, sier sexteraput Jane Greer. Og når det gjelder avkledning, gjør litt ut av det. Tenk Kevin Costner som rev skjerfet av Whitney Houston i Bodyguard, eller tenk dyrisk rett på sak-avkledning som i Basic Instinct, råder sexterapeut Sherry Lehman.
 • Slik sex vil kvinner ha
 • 5. Vær sexbombe

  Hvor ofte ser du usikre kvinner på film? Vis at du har vært ute en vinternatt før og vær den sexgudinnen du virkelig er, råder filmkritiker Molly Haskell. Tenk Kevin Costner og Sean Young i No way out og Tom Cruise og Rececca De Mornay i Risky business.- Menn elsker at kvinner viser at de har lyst. Trikset er å være komfortabel med sin egen seksualitet, påpeker Haskell. Føler du at dette blir litt voldsomt, start i det stille. Flørt med ham: tvinn håret ditt, berør deg selv eller be om hjelp til av – eller påkledning. Et annet klassisk triks er å bruke seksuelt ladede ord og uttrykk når dere snakker sammen og i senga. Sukk og stønn av liv og lyst, det får ham til å føle seg utrolig deilig og selvtillit i senga smitter.
 • Slik blir du selvsikker
 • 6. Flørt med det forbudte

  Sex på film flørter ofte med det litt forbudte. Tenk Melanie Griffith som drar frem et par håndjern i filmen Something wild. Det er kjedelig å gjøre det samme hele tiden, ifølge Lonnie Barbach, forfatter av boken Turn on. - For nybegynnerne, bind hverandre fast med et skjerf og lek dere med uskyldig «bondage». For eksibisjonistene: ha sex i heisen, svømmebassenget eller på fest, foreslår Olivia St. Claire. Eller gjør noe så enkelt som å ta styring på en annen måte enn dere pleier. Beordre hverandre til sengs eller fortell hverandre hva dere fantaserer om. Det kan også gjøres med kroppsspråk alene, for eksempel kan du stille deg oppp iført et litt sexy antrekk med bakenden mot ham og et frekt blikk og han vil etter sigende forstå hva du vil.
 • Sextips for sjenerte
 • 7. Ty til ekstrem-metoder

  Til slutt, selv om det er mye «rart» som fører til sex på film, vær forsiktig med å kimse av det. En frokost på sengen, en piknik eller noe så enkelt som å hjelpe ham me å barbere seg kan være et spennende avbrekk fra rutinene. - Sex kan oppstå på de rareste måter i virkeligheten også, sier sexterapeut Jane Greer til Redbook.com. LES OGSÅ:
 • Perfekt forspill
 • Slik sex drømmer han om
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Var det godt for deg også?
 • Slik blir du god i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer