Skjønnhet

Like vakker hver dag

Slik får du alltid fin sminke og nydelig hår.

Med enkle grep og noen få, gode produkter kan du bli hverdagsglamorøs.
Med enkle grep og noen få, gode produkter kan du bli hverdagsglamorøs. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De færreste har en personlig stylist til rådighet som sørger for at hår og sminke blir perfekt fikset hver morgen. Faktisk har mange av oss det så travelt om morgenen, at det ikke er tid til mer enn å legge et kjapt lag maskara og sette en strikk i håret. Synes du hverdagsstilen mangler litt glamour? Da bør du vite at det ikke er så mye som skal til før du kan forlate huset med nydelig makeup og kult hår. Se bildene av produktene du trenger lenger ned i saken.LES OGSÅ: 40 fantastiske sminketips Her er rådene som rett og slett gjør deg litt penere.

Hud

Peeler du huden ukentlig og bruker en god dagkrem, trenger du ikke så mye foundation til daglig. Da kan et raskt strøk med puddersvampen være nok til å gi deg en jevn hudtone.

Øyne

Bruk en lys øyeskygge, som du legger over hele øyelokket. Denne høsten er det flere lekre lyserosa og grå toner å velge mellom. Avslutt med et lag maskara.

Lepper

En enkel lipgloss er nok til hverdags. Bruk en som både gir litt farge og glans til leppene.

Negler

Røde eller mørke negler er lekkert, men skaller lett av. Bruker du en lys neglelakk, vil ikke små skader vises så raskt, og du trenger ikke styre med neglelakk om morgenen.

Klikk på bildene for å se produktene du trenger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer