Line Jansrud

Line Jansrud (30) kåret til Årets banebryter

Akkurat da vi trodde det knapt fantes et tabu igjen, kom Line Jansrud på banen og tok «den vanskelige praten» om kropp og seksualitet med en hel generasjon norske barn.

ÅRETS BANEBRYTER: Naturlige kropper i en redelig setting har vært litt av mottoet for Line Jansruds nybrottsarbeid på NRK Super. Foto: Julie Christine Krøvel
ÅRETS BANEBRYTER: Naturlige kropper i en redelig setting har vært litt av mottoet for Line Jansruds nybrottsarbeid på NRK Super. Foto: Julie Christine Krøvel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I vårt store nyttårsnummer, kårer vi hvert år Årets kvinner - et knippe damer som på hvert sitt vis har imponert og berørt oss i løpet av året som er gått. 

I fjor fikk blant annet Lene Marlin prisen som årets forbilde etter å ha snakket åpent om egne selvmordstanker. Sissel Wold ble årets stemme. Anita Krohn Traaseth ble kåret til årets inspirator.

Nå er vi stolte over å kunne presentere Årets kvinner 2015:

Årets kvinne: Gunhild Stordalen (Hovedprisen)

Årets gjennombrudd: Marie Blokhus

Årets ildsjel: Lindis Hurum i Leger uten grenser

Årets stemme: Deeyah Khan

Årets banebryter: Line Jansrud

Årets medmenneske: Tina Asphaug i Amadia International (Folkets pris)

ÅRETS BANEBRYTER: LINE JANSRUD (30), PROGRAMLEDER PÅ TV OG LEGESTUDENT 

Begrunnelse: Vi er begeistret for Lines arbeid med å opplyse barn og unge om temaer som lett kan bli tabu! På en forfriskende og nyskapende måte har hun laget tv som ungene våre kan lære av, underholdes av – og ikke minst har hun drevet viktig avmystifisering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer