Alternativ Medisin

Lyst på naturlig vis

Sjokolade, champagne, trøfler, russisk kaviar og østers. Godt for mer enn munnen, skal vi tro mytene.

Gjennom alle tider har menneskene puttet i seg mye rart for å få fart på sexlivet. Testikler og sæd fra ulike dyr er blitt fortært i mengder, først og fremst av menn, for å gjøre dem til de utholdende hingstene de ønsket å være.

Også visse urter skal ifølge folkevisdommen ha god effekt på sexlysten. Om effekten ikke er vitenskapelig bevist, kan troen på at de virker, gjøre underverker. Som sexologene sier: Alt starter i hodet.

Rosenrot: Regnes som effektiv for å redusere stress og styrke kroppen mot psykiske og fysiske påkjenninger. Dette kan være med på å gi en følelse av overskudd og ekstra
energi som er viktig for sexlysten.

Damiana: Er en søramerikansk plante med rykte som afrodisiakum. Som kosttilskudd kan man kjøpe ekstrakt fra roten. På grunn av plantens testosteronliknende virkning, blir damiana ofte ansett for å være en medisinplante spesielt for menn. Men testosteron er lystframkallende også hos kvinner.

Gingko biloba: Ekstrakten av blader fra gingko-treet er blant verdens mest brukte naturlegemidler. Gingko biloba bedrer blodgjennomstrømmingen i kroppen, inkludert hjernen og kjønnsorganene. Det antas at planten kan ha en oppkvikkende effekt på lyst og evnen til orgasme.

Ginseng: Er ett av de mest kjente styrkende midler innen det som kalles alternativ medisin. Ekstrakten fra roten stimulerer intellektuell kapasitet og vekker sanseapparatet.
Dette kan igjen virke stimulerende på seksuallivet.

Chisandra: Ekstrakten fra denne frukten kan du kjøpe som tabletter eller i flytende form i mange helsekostforretninger. Regnes som et erotisk stimulerende stoff for begge kjønn.

Chisandra er velkjent i asiatisk medisin, og det påstås at den kan gi mer væske til kjønnsorganene, styrke sædcelle-produksjonen og hindre for tidlig utløsning.

Muir puama: Er også kjent som potenstreet og er svært populært i Sør-Amerika. Barken og røttene antas å ha en stimulerende funksjon og fungere bra mot impotens.

I en undersøkelse blant franske menn rapporterte 90 prosent styrket seksualdrift etter behandling med muira puama. Alle deltakerne fikk høyere samleiefrekvens.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: