Ansikt

Makeupguiden: Glamorøst 80-tall

Med noen enkle grep kan du forandre stilen totalt. KKs makeupartist Helge Borgen viser deg hvordan du blir glamorøs og trendy.

Store, glitrende øredobber (kr 1200, fra Zuzanna G.)(Foto: Atrid Valler)
Store, glitrende øredobber (kr 1200, fra Zuzanna G.)(Foto: Atrid Valler) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Her er det tatt utgangspunkt i en naturlig makeupbase, med samme foundation, kremfarget øyeskygge og våt eyeliner. I tillegg er det lagt en kraftig blå skygge i globalen. Skyggen er blitt tonet ut mot øyebrynet. Den samme blå skyggen er også blitt lagt langs den nedre vippekanten.
 • Helges videoguide: Lær å legge festmakeup trinn for trinn
 • Eyelinerstreken er gjort tykkere og mer markant enn i en hverdagsmakeup. Brynene er også kraftigere markert, og det er brukt en brun øyebrynsskygge i tillegg til falske punktøyenvipper. En litt skarp rosa rouge, samt ekstra highlighter på kinnbeina gir en glamorøs finish. Leppene er blanke korallrosa. Helge Borgen er en av Norges beste og mest erfarne makeupartister og stylister. På listen over kvinner han har gjort vakre, står superstjerner som Catherine Zeta-Jones og Julianne Moore, samt en rekke norske kjendiser. Hver dag svarer han på spørsmål på kk.no. Send ham en e-post med bilde av deg selv og få personlige råd: helge@kk.noLES OGSÅ:
 • Helges videoguide: Lær å legge hverdagsmakeup trinn for trinn
 • Makeupguiden: Naturlig søt
 • Helge svarer om hud, hår & makeup
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer