Sæddonor

Mannen kvinner vil ha barn med

Søker sæddonor som ligner.

<strong>LIKNER PÅ HAN HER:</strong> Den anonyme Butler-dobbeltgjengeren er en massør med tysk-irsk bakgrunn, 1.83 meter høy og liker å spille piano og gitar. Foto: All Over Press
LIKNER PÅ HAN HER: Den anonyme Butler-dobbeltgjengeren er en massør med tysk-irsk bakgrunn, 1.83 meter høy og liker å spille piano og gitar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kvinner som surfer etter potensielle sæddonorer har pekt ut dobbeltgjengeren til Gerard Butler som sin drømmemann.

Les også: Dette er drømmemannen

Det melder den britiske tabloidavisa The Sun.

Les også: Ja, vi vil ha andre kvinners menn

Eller hva med Brad Pitt?

En amerikansk nettside, som det California-baserte selskapet Cryobank står bak, tillater brukere å søke etter donorer som likner på A-kjendiser.

På øverste del av ønskelista har Butler (kjent fra filmer som «PS: I Love You» og «Phantom of The Opera») selskap av kollegaer som Brad Pitt og Ben Affleck. Også Prins William er et hett valg.

Les også: Slike mannfolk vil stadig flere kvinner ha

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at alle våre donorer likner på Gerard Butler eller Brad Pitt, men de kommer i alle størrelser og fasonger, sier talsmann for firmaet, Scott Brown, til The Sun.

<strong>POPULÆRT:</strong> Siden søkefunksjonen ble lansert har firmaet fått 12.000 treff om dagen.
POPULÆRT: Siden søkefunksjonen ble lansert har firmaet fått 12.000 treff om dagen. Vis mer

12.000 treff daglig

Siden siden med søkefunksjon ble lansert har firmaet fått opptil 12.000 treff (hits) - om dagen.

Men det er ikke gratis å få en kjendis-look-a-like som biologisk opphav til ditt kommende barn. En liten flaske med sperm koster 490 US dollar, som tilsvarer rundt 2.880 norske kroner.

Les også: Stygge menn gjør deg lettere gravid
Ta testen: Hva slags type mann er han?

- Vil personliggjøre donoren

- Hensikten med nettsiden er ikke å antyde at barnet vil likne på en kjendis – men å personliggjøre donoren, legger Brown til.

- Det vanligste spørsmålet våre kunder stiller er «Hvordan ser donoren ut?». Vi har derfor gjort vårt beste for å gi dem svar, sier han til The Sun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer