Antialdring

Massér øynene yngre

Massasjen løfter brynene og minsker rynker og poser over tid.

LITT YNGRE: Det er utrolig hva litt massaje kan gjøre med huden rundt øynene. Foto: Astrid Waller
LITT YNGRE: Det er utrolig hva litt massaje kan gjøre med huden rundt øynene. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke noe nytt at hud og kropp får et friskere utseende med massasje. Franske kvinner har til «alle tider» gjort sin massasje. Når huden maseres settes nemlig blodsirkulasjonen i kroppen i gang. Det posistive med det er at væskene i kroppen får fart på seg slik at avfallsstoffer som er lagret i kroppen, ja, kanskje til og med har hopet seg opp litt, flyter lettere slik at kroppen kan skille det ut.Når avfallsstoffene blir borte får huden en annen glød og den blir glattere. Huden får også mer glød når blodsirkulasjon settes i gang. Faktisk kan du fjerne poser under øyene med riktig massasje.Det merker du for eksempel etter en treningsøkt. Huden er fyldigere, strammere og friskere i fargen.Riktig massasje kan også stimulere musklene, og brukes blant annet i bodyshaping. Men det er de små musklene som er enklest å stimulere.LES OGSÅ: Ta vare på huden i kulda.

Øyemassasje

Higet etter å se yngre ut inspirerer terapeuter og forskere til å utvikle ulike teknikker og produkter. Sisley har utviklet en massasje for øynene som også vi har testet en stund.Se teknikken lengre ned i artikkelen.Øyekremene blir også mer og mer avanserte slik at du får mer ut av kremen din. Vi opplevde allerede etter første massasje at øyepartiet virket lettere og friskere. Men husk at resultater sjeldent kommer over natta!

Slik gjør du

Gjenta alle øvelsene tre ganger, og bruk gjerne en øyekrem eller et øyeserum samtidig for maks effekt.1. Ta tak i brynet med to fingre. Klyp fra innerst ved neserota og ut til ytterkant av brynet.2. Gjør samme øvelse under øynene.3. Ta tak i de såkalte kråketærne, og klyp huden tre tak oppover. 4. Nå skal du rulle fingene over huden under øyet. Start inne ved øyekroken, og rull fra den ene siden av fingeren til den andre flere ganger bortover huden. Gratis luksus til ansiktet!LES OGSÅ: Derfor bør du drikke vann etter massasjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer