Toalett

Med GoGirl kan du tisse som en mann!

Praktisk verktøy for kvinner som er mye på tur, reise eller festival.

GOGIRL: Med dette lille verktøyet kan kvinner tisse som menn - stående og med klær på.  Foto: Produsenten
GOGIRL: Med dette lille verktøyet kan kvinner tisse som menn - stående og med klær på. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du er på farten. Det er ingen toaletter i sikte, og du må tisse. VELDIG.Dette er et velkjent problem for oss kvinner, og særlig ille kan det bli når du er ute på reise, camper eller holder på med aktiviteter utendørs, hvor det ikke finnes et toalett i nærheten. For gutta er løsningen enkel – det er bare å dra ned smekken og la det stå til. Vi kvinner må imidlertid styre som verst, og dersom du har vært på tur i pøsende regnvær eller 20 minusgrader vet du nøyaktig hvor ubehagelig det kan være å måtte lete etter en perfekt busk, for deretter å dra ned buksa og fryse rumpa (bokstavelig talt) av deg. Det samme gjelder på festival. Frekventerer du sommertidens mange musikkhappenings, har du helt sikkert opplevd å stå i milelang latrinekø mens du banner og sverter og føler at blæra er i ferd med å sprenge. LES OGSÅ: Slik blir du fin på festival!

Tiss stående

Er du drittlei dokø eller å tisse i skauen med rumpa bar ser det heldigvis ut til at det har kommet en mulig løsning for deg. På Jentesport.no (ekstern lenke) har de nemlig begynt å selge et svært hendig lite verktøy som lar jenter tisse stående. Og det beste av alt – du kan tisse med klærne på! (ingen forfrosne eller blottede bakender med andre ord). GoGirl er rett og slett en liten «plasttrakt» laget av antibakteriell medisinsk silikon som tilpasser seg kroppen din. Du holder altså den lille trakten mot skrittet (her er det viktig å følge bruksanvisning, ellers kan det bli søl), lar «tuten» henge ut av buksesmekken og gjør ditt fornødne. LES OGSÅ: Tissetrengte shopper smartere

- Fungerte over all forventing

Kunne du tenkt deg å prøve GoGirl?

Ifølge Kristine Urke, daglig leder i Jentesport AS, har GoGirl blitt svært populært blant deres kunder. - GoGirl må være den beste oppfinnelsen siden hjulet - ihvertfall for jenter! forteller Urke til KK.no: - Siden vi lanserte produktet, har nærmere 90 prosent av ordrene fra våre kunder inneholdt bestilling på GoGirl. Det er utrolig morsomt, men er man jente husker man garantert flere toalettepisoder der man har misunt gutters anatomi.Urke har selv testet «tisseverktøyet» og sier at det fungerte enda bedre enn forventet. - Jeg har testet GoGirl og det fungerte over all forventning. Jeg hadde ventet å måtte prøve noen ganger før det fungerte, men det gikk så det suste på første forsøk, og det ble ikke noe søl på hverken truse, bukse eller sokker, sier hun. LES OGSÅ: Er du en toalettsynder?

For alle aldre

Ifølge Urke er det ikke bare turjenter som benytter seg av GoGirl. Også eldre kvinner og unge festivalgjengere er blant de som har kjøpt produktet. - Dette produktet har så mange nedslagsfelt. Vi selger like mye til eldre damer som skal på sykkeltur i utlandet og frykter rasteplassdoer, som yngre jenter som skal på ekspedisjon, eller som er lei av uhygieniske og uappetittelige festivaldoer, forteller hun. I tillegg til at GoGirl er hendig, er et annet pluss at produktet er svært lite. Forpakningen i seg selv er kun ni centimeter lang og har omkrets på størrelse med en femkrone, noe som gjør den enkel å få med seg på tur. Etter bruk Med i pakningen får du også en serviett og en liten pose for oppbevaring etter bruk. GoGirl kan rengjøres i vann og brukes flere ganger. GoGirl kommer i to farger – lavendel og khaki, og koster 149 kroner, eller 399 kroner for en pakning med tre. Mer info om GoGirl og hvordan du bruker produktet finner du på Jentesport.no (ekstern lenke), eller hjemmesiden til produktet - Go-girl.com (ekstern lenke). LES OGSÅ: Alle kvinner bør knipe

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer