Trening

Meld deg på neste års treningscamp!

Drømmer du om en uke med trening, avslapning, sol og sjø? Da må du få med deg dette!

MORO, TØFT OG AVSLAPPENDE: Treningscampen passer for alle - uavhengig av form.  Foto: KK
MORO, TØFT OG AVSLAPPENDE: Treningscampen passer for alle - uavhengig av form. Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I slutten av april neste år,akkurat når du lengter skikkelig etter sol og varme, så arrangerer vi i KK vår årlige treningscamp.

Og campen er skreddersydd for at du skal få en uke med mest mulig påfyll.

– Det blir masse trening, masse avslaping, masse sosialt! All inclusive så klart, og vi lover at du reiser hjem igjen som et nytt menneske, sier Gjyri Helén Werp, sjefredaktør i KK.

Meld deg på her!

BLI MED! KKs Sjefredaktør Gjyri Helén Werp har begynt nedtellingen til neste års camp. Her er hun på hotellet der gjestene bor! Foto: Privat
BLI MED! KKs Sjefredaktør Gjyri Helén Werp har begynt nedtellingen til neste års camp. Her er hun på hotellet der gjestene bor! Foto: Privat Vis mer

Fem stjernes hotell med spa

Fordi etterspørselen er så stor, arrangerer vi to turer. Du kan derfor velge om du vil reise 26. april – 3. mai eller 3. mai – 10. mai 2014. Prisen per person i dobbeltrom er 10 900 kroner. Alt er inkludert.

reningscampen arrangeres i Tyrkia, på det fantastiske 5 stjernes hotellet Asteria Elita Resort, som ligger like ved stranden. Hotellet har vakre uteområder med god plass for trening og andre aktiviteter, og en stor brygge hvor vi gjennomfører yoga- og pilatesøktene. Mer idyllisk blir det ikke!

På hotellet finner du også et flott spa-anlegg som du bør benytte deg av (husk at prisene er langt snillere enn her hjemme!).

Følg KK treningscamp på Facebook!

CAMP-EKSPERT: Etter en uke med Yngvar Andersen kan du regne med å føle deg som et nytt menneske!
CAMP-EKSPERT: Etter en uke med Yngvar Andersen kan du regne med å føle deg som et nytt menneske! Vis mer

Bli inspirert av Yngvar Andersen

Som tidligere år, har vi i KK med oss et team av svært profesjonelle og dyktige treningsinstruktører. Neste år er det en av Norges fremste treningseksperter, Yngvar Andersen, som står for opplegget.

– Vi har fått med oss superproffe trenere! Jeg har personlig trent med Mykje Meir (som Yngvar Andersen driver) to ganger i uken i fem år, og har dem å takke for den formen jeg er i, sier Gjyri Helén Werp.

Sjefredaktøren presiserer at man trener akkurat så mye eller lite man selv vil. Avslapning er vel så viktig. Noe Yngvar Andersen er helt enig i.

–Det blir en uke med alt du kan ønske deg! Trening, avspenning, mindfullness, ligge og lese en bok - eller trene tre ganger om dagen. Du bestemmer, sier Yngvar Andersen.

Klikk her for å bestille

SOSIALT: Campen består av trening, hygge, avslapning og sosialt samvær - i perfekt kombinasjon.
SOSIALT: Campen består av trening, hygge, avslapning og sosialt samvær - i perfekt kombinasjon. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer