Sminke

Menn prøver sminke for første gang

- Hjelp, jeg ser ut som mamma! Se den hysterisk morsomme videoen.

HALVT OM HALVT: I denne festlige videoen får det motsatte kjønn prøve å sminke seg som kvinner. Men bare i halve ansiktet! Foto: Youtube.com
HALVT OM HALVT: I denne festlige videoen får det motsatte kjønn prøve å sminke seg som kvinner. Men bare i halve ansiktet! Foto: Youtube.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de fleste kvinner er sminken en integrert del av morgenrutinen. Noen føler seg rett og slett ikke vel og gjerne litt «nakne» uten, mens andre bruker det for å fremheve sine beste trekk. 

Kanskje har du tvunget kjæresten til å prøve noen av favorittproduktene i sminkepungen din en eller annen gang? Hvis ikke, så har du garantert lurt på hvordan det motsatte kjønn ville sett ut etter en omgang med sminkekostene?

Det har Buzzfeed gitt oss svaret på.

I en fantastisk morsom video (se den nederst i saken) blir en rekke menn sminket opp for aller første gang i sitt liv, og etterpå blir de vist hvordan de ser ut dollet opp. 

Reaksjonene er virkelig helt hysterisk festlige! 

LES OGSÅ: Får du sminke på jakkekrager og skjerf?

Det aller morsomte er kanskje det at det bare er halve ansiktet som blir sminket i «damestil», mens den andre halvdelen får beholde ansiktshår og mandig ytre. 

- Det føles som en mindre smertefull versjon av å være hos tannlegen, uttaler en av mennene i videoen

- Menn bør få lov til å bruke sminke, sier en annen. 

Se alle de morsomme reaksjonene i videoen under: 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer