Hårfarge

Michelle er den nye Marilyn

Michelle Williams tok pusten fra alle med ny sveis. Vi sier bare wow...

HÅRSTYLISTENS VALG: - Vi har valgt å bruke en lys sandfarge siden hun spiller Marilyn, og den passer hudtonen hennes perfekt, sier Michelle Williams frisør.
HÅRSTYLISTENS VALG: - Vi har valgt å bruke en lys sandfarge siden hun spiller Marilyn, og den passer hudtonen hennes perfekt, sier Michelle Williams frisør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda Vasquez

SI DIN MENING

Hva synes du om den nye frisyren til Michelle Williams?

Skuespiller Michelle Williams (29) holder for tiden på med innspilling av filmen «My week with Marilyn» om sexsymbolet Marilyn Monroe, og det er bakgrunnen for hennes nye, korte manke. Hun glitret på den røde løperen i Cannes under premieren av «Blue Valentine »hvor hun også spiller hovedrollen, og har fått skjønnhetsjournalister over hele verden til å gispe av begeistring.LES OGSÅ: Den vakreste i Cannes

Elsker det selv

Hårstylisten bak frisyren, Marie Robinson fra N.Y.C. salon røper til Instyle.com at Michelle selv elsker den nye sveisen. - Vi har valgt å bruke en lys sandfarge siden hun spiller Marilyn, og den passer hudtonen hennes perfekt, forteller Robinson videre. - Denne fargen gir håret mye dybde og passer veldig godt på fint hår. Michelle elsker det, sier hun.LES OGSÅ: Hvilke farger passer til deg?

Opplevde tragedie

På filmsettet til Brokeback Mountain i en rolle hun ble nominert til Oscar for, møtte hun skuespiller Heath Ledger. Sammen fikk de datteren Matilda, og de var et nydelig par ingen fikk nok av. Kjærligheten tok imidlertid slutt, men de beholdt vennskapet. I januar 2008 døde Ledger brått av en uheldig overdose av reseptbelagte medisiner som sendte sjokkbølger verden over. Ifølge Wikipedia sendte Williams ut en offentlig uttalelse rett i etterkant av dødsfallet for å be om ro.- Mitt hjerte er knust. Jeg har en nydelig liten datter som er helt lik sin far, og hans gode minne vil være tilstede gjennom hele hennes oppvekst, skrev Williams i uttalelsen.LES OGSÅ: Se bilder av årets Oscar-kjoler

Vårens hårtrender

La være å se lik ut på hver dag, litt variasjon krydrer hverdagene. Vårens hårmote er avslappet og stilig. Oppsatt hår og fletter er brennaktuelt. Det samme er avslappede og litt rufsete frisyrene. Og den høye knuten er en absolutt hit denne våren.Se alle vårens 10 viktigste trendstiler:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer