Utroskap

Mistenker du at han er utro?

Her er faresignalene du ikke skal ignorere.

UTROSKAP: Mistenker du at partneren din har vært eller er i ferd med å være utro? I denne saken får du de vanligste tegnene på at noe foregår bak ryggen din.  Foto: gstockstudio - Fotolia
UTROSKAP: Mistenker du at partneren din har vært eller er i ferd med å være utro? I denne saken får du de vanligste tegnene på at noe foregår bak ryggen din. Foto: gstockstudio - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du en mistanke om at partneren din er utro, da han den siste tiden kanskje har virket fjern eller oppført seg litt annerledes? 

Vi har spurt Kate Elin Søyland, som er par- og familieterapeut hos Åpen Dialog i Sandnes, om det er noen faresignalene man bør være ekstra oppmerksom på ved utroskap. 

LES OGSÅ: Derfor klarer de å lyve om utroskap

Mobilen hans er hemmelig

- Det finnes mange tegn på at en partner ikke er pålogget kjæresteforholdet og står i fare for å være eller allerede er utro. 

- Det første du bør gjøre er å holde et øye med mobilbruken hans. Dersom han er mer opptatt av mobilen sin enn deg, og han bagatelliserer problemet hver gang du prøver å ta det opp, er dette et klart faresignal, sier hun.  

Se etter følgende tegn: 

  • Han har mobilen med seg over alt og legger den sjelden fra seg på bordet. 
  • Han alltid «gode» forklaringer på hvorfor anropsloggen og meldinger er slettet. 
  • Prøver du å ta opp mobilavhengigheten blir du gjerne møtt med irritasjon og beskyldninger om at du bare er sjalu.  

LES OGSÅ: Slik kan du se om noen lyver

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer