Hud & Hår

Mørketidens fineste makeup

Årets mest spennende makeupsesong er her. Velg mellom fargerikt, klassisk eller naturlig look.

Mørketidens fineste makeup
Publisert
Sist oppdatert

Helge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten. Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd. Vi går inn i en tid hvor det er enda viktigere å ta godt vare på huden og pleie den godt med alskens godsaker for at den skal holde seg sunn, frisk og fin. Samtidig er denne årstiden også tidspunktet for jentene som virkelig vil piffe opp hverdagen med masse lekre farger, og for alvor gi ansiktet et ekstra løft.

 • Les Helges spørrespalte om hud, hår & makeup her
 • Merkene er mange, og konkurransen råsterk. Det at det er så mye å velge blant, skal jo du som forbruker være glad for. Det eneste som er problemet, er nettopp at valgene kan bli vanskelige. Hva skal du velge - og hvorfor? Mitt heteste tips for å lettere orientere seg i jungelen av merker og produkter:
 • Få med deg en haug testere og prøver, ta en kosestund alene eller sammen med venninner, hvor dere kan teste ut alt det deilige og flotte som finnes. Kombinér gjerne med en bedre middag og litt god vin!
 • FARGERIKTDet bugner av farger på øyeskygger, leppestifter, skimmer og andre godsaker. Dessuten er det også svært mye nytt og spennende på motefronten. Lilla, grønt, blått, sort, rosa - spekteret av farger er vidt, både av varme og kalde nyanser. NATURLIGLiker du det helt naturlige? Det som er så flott med makeup er at nesten alt er lov, og man har stort sett alltid en lovlig og gyldig forklaring på hvorfor man valgte nettopp den fargen. Det viktigste er uansett at du har din egen stil - og at du legger makeupen nærmest florlett.KLASSISKBasis fargene overlever alt uansett - den klassiske stilen er en sikker vinner uansett. Om du ikke løper og kjøper alt det nye og spennende, er det viktigste at det er rent og delikat - og påført med måtehold. Det er også svært mange forbedringer som gjøres på alle merker - både når det gjelder makeup og innenfor hudpleie, så det kan være greit å fornye sminkepungen litt.En favoritt for meg er MAC - en ordentlig godteributikken for makeup. Nå har det amerikanske makeupmerket som er kjendisenes favoritt endelig åpnet i Oslo også. Vel verdt et besøk, enten du bor i hovedstaden eller har tenkt deg på besøk.Alle dere vakre kvinner bør kose dere nå, i årets kanskje sprekeste makeupsesong. Bare ikke gå deg helt vill!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer