Neglelakk

Én farge - ti ulike stiler

Det er ikke så mye som skal til for å få lekre partynegler.

HALVMÅNE: Dita von Teese elsker halvmånelooken. Hun foretrekker en rød neglelakk som hovedfokus og gjerne nude (som her) eller sølv på halvmånen ved negleroten.  Foto: All Over Press
HALVMÅNE: Dita von Teese elsker halvmånelooken. Hun foretrekker en rød neglelakk som hovedfokus og gjerne nude (som her) eller sølv på halvmånen ved negleroten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke bare neglelakk i seg selv som har tatt landet med storm de siste årene. Både fashionistaer og folk flest har også kastet seg over en annen trend: negledesign. Selv om du kanskje tenker på neglekunst som noe du må til en ekspert for å få til, kan du faktisk gjenskape mange av lookene hjemme – ofte med ting du allerede har.

Bruk det du har

Maya Abbedissen har jobbet med negledesign i 15 år, både i Norge og i utlandet. For tiden jobber hun i Bergen, hvor hun har studioene Nails For You og Lakish. Hun bekrefter at neglekunst slettes ikke trenger å være hverken dyrt eller vanskelig for å se imponerende ut. – Du kan bruke mange dagligdagse ting som de aller fleste har hjemme. Bruk tannstikkere, Q-tips, tape, svamp, gamle mascarakoster eller lignende, foreslår hun.– Du kan også bruke hullmaskiner med forskjellige mønstre som man kan kjøpe i hobbybutikker. Det er bare fantasien som setter begrensningene, sier Abbedissen.Negldesigneren forklarer at det aller viktigste er at du alltid avslutter med en god overlakk. Da forsegler du neglelakken slik at den varer lenger.

Variér med favorittfargen

Neglelakkmerket Zoya har en egen blogg, og der har de lagt ut et innlegg om hvordan du får mest mulig ut av favorittlakken din. I sin «oppskrift» har de tatt utgangspunkt i en mørk turkisgrønn lakk, og her ser du en oversikt over hva du kan gjøre for å variere måten du bruker denne neglelakken på:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer