KIM KARDASHIAN OG KANYE WEST: Endelig kan superparet juble - 5. desember kom deres første sønn til verden i Los Angeles.  Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN OG KANYE WEST: Endelig kan superparet juble - 5. desember kom deres første sønn til verden i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian

Nå avslører Kim Kardashian hva sønnen skal hete

Delte det spesielle navnet på sosiale medier.

Publisert

KK.NO: Lørdag 5. desember ble den mektige kjendisfamilien Kardashian/West et nytt medlem rikere, da en liten gutt ble født på kjendissykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles - samme sykehus som datteren North West (2) kom til verden på sommeren 2013.

Det var mamma Kim Kardashian (35) som avslørte den gledelige nyheten via sosiale medier.

Hun bekreftet selv at alt sto bra til med mor og barn.

LES OGSÅ: Stjel kjendisstilen til Kim Kardashian

Nok et unikt navn

Nå har den nybakte tobarnsmoren nok en gang tatt i bruk sosiale medier, for å dele glimt fra sitt privat liv med sine over 50 millioner Instagram-følgere.

Via bildedelingstjenesten og hjemmesiden KardashianWest.com avslørte hun navnet på gutten: Saint West.

Realitystjernen viste også frem den lille familien sin – om på en noe utradisjonell måte. Både Kim selv, ektemannen Kanye, lille North West og nyfødte Saint ble representert av såkalte «emojies» (uttrykksikoner).

SAINT WEST

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Da 35-åringen på den amerikanske farsdagen i sommer avslørte at hun og ektemannen Kanye West (38) skulle bli foreldre til en gutt, tok det ikke lang tid før navnspekulasjonene begynte å svirre.

Ettersom de to kjendisene gikk for det noe originale navnet «North» til sin førstefødte datter, var fansen overbevist om at den lille gutten kom til å hete Easton West.

STOLT PAPPA: Dette bildet er tatt av Kanye West tre dager før fødselen. Det er ingen tvil om at den 38 år gamle rapperen visste at sønnens fødsel var rett rundt hjørnet. Foto: NTB Scanpix
STOLT PAPPA: Dette bildet er tatt av Kanye West tre dager før fødselen. Det er ingen tvil om at den 38 år gamle rapperen visste at sønnens fødsel var rett rundt hjørnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Himlet med øynene over South West

Dette avkreftet Kim Kardashian i et intervju med talkshowvertinnen Ellen DeGeneres (57) i høst:

- Jeg liker veldig godt navnet Easton. Easton West. Men jeg tror ikke ektemannen min liker det navnet, selv om jeg liker det. Jeg tror neppe vi kommer til å velge et «retning-navn».

- Det kommer garantert ikke til å bli South heller. Hver gang noen foreslår «South» har jeg bare lyst til å himle med øynene.

Se videoklipp fra da Kim Kardashian besøkte Ellen DeGeneres i høst:

Fedrenes navn på betting-listen

To andre navn som også har vært foreslått er Robert og Ray - inspirert av Kim og Kanyes fedre Robert Kardashian sr. og Ray West skrev DailyMail kort tid etter fødselen.

STORESØSTER: Lille North West kan juble over å ha fått en lillebror! Her fra et moteevent med mamma Kim Kardashian i høst. Foto: NTB Scanpix
STORESØSTER: Lille North West kan juble over å ha fått en lillebror! Her fra et moteevent med mamma Kim Kardashian i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West ble offisielt kjærester i 2012 - etter å ha vært venner i mange år. Han fridde på bursdagen hennes i 2013. Drømmebryllupet sto året etter.

Hva synes du om guttens navn? Stem under!

Hva synes du om guttens navn? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer