Kim Kardashian

Nå har Kim Kardashian (35) født

North West (2) er dermed blitt storesøster.

KARDASHIAN WEST: Kim Kardashian, Kanye West og North West kan slippe jubelen løs - denne uken kunne de nemlig ønske en liten gutt velkommen til familien. Foto: NTB Scanpix
KARDASHIAN WEST: Kim Kardashian, Kanye West og North West kan slippe jubelen løs - denne uken kunne de nemlig ønske en liten gutt velkommen til familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Reality-paret Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) kan slippe jubelen løs - denne uken ble de to nemlig foreldre til en liten gutt. 

- Kanye og jeg ønsker den lille gutten vår velkommen, skriver Kim Kardashian på nettsiden sin.

Dermed har deres hittil eneste datter, North West (2), fått en ny lekekamerat.

LES OGSÅ: Gravide Kim Kardashian stilte i gjennomsiktig kjole

Kim er også en ivrig fan av Instagram, og delte selvfølgelig nyheten med sine i underkant av 38 millioner følgere.

«Han er her!» skrev hun til bildet av hun og Kanye som holdt hender:

Ifølge UsMagazine skjedde fødselen tidligere enn planlagt, ettersom reality-stjernen fryktet at det skulle oppstå komplikasjoner slik det gjorde under svangerskapet med datteren North i 2013.

Ville at North skulle være med på fødselen

Ifølge HollywoodLife skal Kim ha ønsket at datteren, som fyller tre år i juni, skulle være delaktig under fødselen, og det er trolig at den lille jenta var til stede på sykehusrommet da lillebroren kom til verden.

En kilde nær familien uttalte til HollywoodLife i høst:

- Det er mulig at Nori er for liten til å forstå hva som egentlig skjer, men Kim ønsker at hun senere kan si til datteren: «du var til stede da broren din ble født». For Kim betyr familien alt, og hun ønsker at så fort babyen er født skal hun, Kanye og North holde hender med den lille, slik at de sammen danner styrke, engasjement og felles kjærlighet.

HØYGRAVID: Det har vært et tøft svangerskap nyummer to for Kim Kardashian. I november oppdaget legene at babyen lå i seteleie, og reality-stjernen måtte får gjennomført et smertefullt inngrep for å avverge for tidlig fødsel. Allikevel har hun opprettholdt sitt travle festliv - her fra InStyle Awards i slutten av oktober (høyre) og LACMA i begynnelsen av november. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: Det har vært et tøft svangerskap nyummer to for Kim Kardashian. I november oppdaget legene at babyen lå i seteleie, og reality-stjernen måtte får gjennomført et smertefullt inngrep for å avverge for tidlig fødsel. Allikevel har hun opprettholdt sitt travle festliv - her fra InStyle Awards i slutten av oktober (høyre) og LACMA i begynnelsen av november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk utført smertefullt inngrep

For Kim Kardashian har svangerskapet ikke bare vært en dans på roser.

I november oppdaget den gravide superstjernen at babyen hadde snudd seg inne i magen hennes, og for å unngå en setefødsel, eller et mulig keisersnitt, valgte Kim å gjennomføre et smertefullt inngrep på sykehuset.

LES OGSÅ: Stjel kjendisstilen til Kim Kardashian!

På sin egen nettside KimKardashianWest skrev 35-åringen åpent om den tøffe hendelsen, hvor legene gjennomførte en såkalt external cephalic version - ytre vending av foster i seteleie.

GOD STØTTE: Kim Kardashian har fått mye hjelp av søstrene sine Khloe Kardashian, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian under det tøffe svangerskapet. Her fra et event i New York i september. Lille North på tante Khloes arm. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Kim Kardashian har fått mye hjelp av søstrene sine Khloe Kardashian, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian under det tøffe svangerskapet. Her fra et event i New York i september. Lille North på tante Khloes arm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Kim Kardashian var det verre enn selve fødselen:

«De gir deg ikke noe smertestillende, og la meg bare si: Det var sååå vondt! Antagelig mer smertefullt enn en fødsel. Men det virket!», skriver hun i innelgget på nettsiden.

Hun har også tidligere uttalt at hun gjør alt for å unngå keisersnitt:

– Selvfølgelig kommer jeg til å ta keisersnitt dersom det er krise og sønnen min er i fare, men hvis jeg ikke trenger det, vil jeg helst føde vanlig, skriver hun på hjemmesiden sin.

- Han er en stor gutt!

Kim Kardashian har også avslørt at den lille gutten i magen var en god del større enn datteren North West.

«Det kommer til å bli en stor gutt, har de forklart! North var 1,9 kilo, så dette er nytt for meg. Babyen er allerede 3,2 kilo», skrev hun på nettsiden i november.

STOLT FAR: Den mektige rapperen Kanye West (38) er nå blitt tobarnsfar. Her på trilletur med datteren North West på flyplassen i New York tidligere i høst. Foto: NTB Scanpix
STOLT FAR: Den mektige rapperen Kanye West (38) er nå blitt tobarnsfar. Her på trilletur med datteren North West på flyplassen i New York tidligere i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Trikset som gjør at Kim alltid ser hot ut!

Graviditet nummer to ble kjent i slutten av mai, kort tid før Kims eks-stefar poserte som «sitt nye jeg» - Caitlyn Jenner - på coveret til Vanity Fair. Det var Kim Kardashian selv som avslørte kjønnet på babyen, i forbindelse med den amerikanske farsdagen i juni.

«Dyrebare øyeblikk som dette, hvor vi reiser sammen med deg på turné, er det jeg lever for. Du er en fantastisk far for North, og du kommer til å bli den beste pappaen til vår sønn også.»

Kim Kardashian og Kanye West ble offisielt kjærester i 2012 - etter å ha vært venner i mange år. Han fridde på bursdagen hennes i 2013. Drømmebryllupet sto året etter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer