Squeel Wheel er en liten svart boks som inneholder en oralstimulator. Foto: Rosa Kanin
Squeel Wheel er en liten svart boks som inneholder en oralstimulator. Foto: Rosa Kanin Vis mer

Sexleketøy

Nå har Squeel Wheel fått ekstrautstyr

Den gikk suverent av med seieren da KK.no testet sexleketøy. Kan den virkelig bli bedre?

Publisert
Da KK.no presenterte sin siste store sexleketøytest var det ingen tvil om hvilken godsak som gikk helt til topps - eller som rettere sagt best evnet å bringe kvinner til topps.

Squeel Wheel het oppfinnelsen, og lignet ikke noe annet vi tidligere hadde sett på sexleketøyfronten.

Les også:
 • Den store sexleketøytesten 2009
 • Den store sexleketøytesten 2008

 • Bare sjekk hva testpersonen skrev:
  Squeel Wheel er en liten svart boks som inneholder en oralstimulator. Før du tar av lokket og ser hjulet med de ti tungene er det nærmest umulig å se at det er et sexleketøy.

  Ved hjelp av en enkel knapp på undersiden av boksen begynner hjulet med tungene å snurre rundt og rundt. Det finnes tre forskjellige hastigheter og opplevelsen forandrer seg ganske mye avhengig av hvilken fart du velger.

  Og effekten?

  Leverer orgasmer på løpende bånd

  Her er testpersonens dom:
  Hjulet er fantastisk for deg som har erogene soner både her og der, og passer veldig fint til stimulering av både brystvortene og klitoris.

  Denne lille dingsen lever virkelig opp til navnet sitt, og her i huset kommer den bare til å gå under navnet Hvinehjulet fra nå av. Rett og slett det perfekte sexleketøyet, som leverer orgasmer på løpende bånd og ikke virker skremmende overhodet, verken på menn eller kvinner.

  LES OGSÅ: Her er orgasmestillingen

  Ekstra orgasmesjanse

  Nå har det altså kommet masse ekstrautstyr til Squeel Wheel. Det består av hele tre nye hjul som skal gi deg andre typer effekter enn det originale, samt en vibratorholder som festes til hjulet slik at du kan bruke favorittvibratoren sammen med Squeel.

  Se bilder av produktene her:


  Hvert hjul koster kr. 98,- hos Rosa Kanin. Vibratorholderen koster kr. 149,- samme sted.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer