Hår

Nå skal håret være kort

Gjør som kjendisene - klipp deg til en kort og feminin look.

KLIPP LOKKENE: Langt hår og extensions er ikke like populært som det en gang var. Nå skal du fjerne lokkene og gå for en kort, feminin look.  Foto: Thinkstock.com
KLIPP LOKKENE: Langt hår og extensions er ikke like populært som det en gang var. Nå skal du fjerne lokkene og gå for en kort, feminin look. Foto: Thinkstock.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjendisene går for en ny look og flere klipper av seg lokkene. Er du lei av håret, men redd for å prøve noe nytt? Nå har du muligheten - i år er det nemlig hot å være kort!

Gjør som kjendisene. Klipp av håret og legg bort hairextensionet.

Men før du setter deg ned i frisørstolen og ber en fremmed klippe av deg lengdene, er det noe du bør vite. Ikke alle frisyrer passer for alle ansiktsformer og det er ikke sikkert frisøren din har riktig kunnskap.

Har du ovalt ansikt? Gratulerer, du kan gjøre som du vil og likevel se bra ut!

(Artikkelen fortsetter under bildet)


KLIPT SEG KORT: Halle Berry, Anne Hathaway og Miley Cyrus er tre av de mange kjendiskvinnene som har bestemt seg for å fjerne lokkene. Foto: All Over Press
KLIPT SEG KORT: Halle Berry, Anne Hathaway og Miley Cyrus er tre av de mange kjendiskvinnene som har bestemt seg for å fjerne lokkene. Foto: All Over Press Vis mer

Flere klipper seg kort

Eirik Thorsen er kreativ leder ved frisørkjeden Adam og Eva. Han har lagt merke til den nye hårtrenden både i salongen og blant kjendisene.

- Vi ser mye kort hår i motebildet i år, og det er den softe og myke varianten som gjør at flere velger å klippe det kort, forteller han til KK.no.

- Jenter går ikke for den veldig korte «pixie-crop»-looken vi så for noen år siden, men de velger en mer myk variant der det ikke er like harde linjer.

Thorsen mener det er viktig å velge frisøren med omhu. Håret har mye å si for hvordan du ser ut og det bør passe perfekt med hvordan nettopp du ser ut.

- Det viktigste å tenke på når du klipper håret kort er å gå til en dyktig frisør som tar hensyn til hårtype og ansiktsform, sier Thorsen.

LES OGSÅ: Dropp hårstrikk med metallskjøte

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Dropp løshåret

Hairextensions har hatt sine glansdager, og de har hjulpet mange jenter med selvtillit og frisyrevalg. Nå trenger du ikke lenger ha gnagende clips eller teipbiter i hodebunnen. Thorsen mener det er greit med løshår om det brukes riktig.

- Hairextentions er fortsatt noe vi jobber mye med, men absolutt ikke så mye som for noen år siden. De tilfellene der jeg synes det funker best er når en bare skal fylle i for å få mer fylde, eller forlenge litt.

- Det å gå fra kort til langt med extentions er ikke alltid vellykket og krever mye styling fra kunden hjemme for at det skal se bra ut.

LES OGSÅ: Spar penger på håroljen

KORTHÅRET: Kellie Pickler, Ginnifer Goodwin og Charlize theron har også latt lokkene falle. Foto: All Over Press
KORTHÅRET: Kellie Pickler, Ginnifer Goodwin og Charlize theron har også latt lokkene falle. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer