Hudfarge

Nå skal huden være blek

Glem den tropiske Florida-fargen. Blekt er nemlig kulere enn brun i sommer.

Sophie Ellis-Bextor, Kirsten Dunst og Rachel Weisz er tre vakre stjerner som beholder den bleke huden sin.
Sophie Ellis-Bextor, Kirsten Dunst og Rachel Weisz er tre vakre stjerner som beholder den bleke huden sin. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Si din mening:

Hva foretrekker du?

Vil du få komplimenter for hudfargen din i sommer, kan du gjøre to ting. Du kan smøre deg inn med kokosolje eller annet egnet stekefett, og legge deg til grilling på nærmeste svaberg til underhudsfettet freser og hudfargen ligner en grillet aubergine. Eller du kan ta på deg en svalende solhatt, en kjole i bomull, solfaktor 30 og slappe av i den svalende skyggen med en drink og en bok. Du unngår solstikk, og går gjennom sommeren blek - men fattet. Les også: - Hun ligner en karamellpudding

Trenden sier: Sart og lys

Å holde huden lys og tander en en stor trend blant stjernene. De vil beholde den glatte og unge huden lengst mulig, og da gjør man klokt i å holde seg unna den stekende sola. Da slipper du å svette for en brunfarge som uansett forsvinner om et par uker, men som kan gi huden din varige solskader.

Se stjernene som er vinterbleke året rundt:

Les også:

- Hun ligner en karamellpuddingMen er det hottest å være blek og rosekinnet eller solkysset og gyllen? Nå har forskerne funnet svaret. Hva er egentlig mest sexy? Her får du svaret. Hvis du vil ha en frisk hudfarge, er det ikke bare svi-steking som er egnet metode. - I vesten tenker vi ofte på solbruning som den beste måten å endre hudens farge på. Men vår forskning viser at du like gjerne kan ha en sunn livsstil med et godt kosthold, sier Ian Stephen Science Daily.Til skrekk og advarsel: Så galt kan det gå. Dette er grunnene til at du lar selvbruningskremen hvile i år.

Hekta på solbrunt

Likevel: Når du har hele verdens blitzlamper rettet mot deg er det ikke så stas å komme på den røde løperen med blåhvite skuldre i stroppekjolen og likbleke kinn. For det å være gyllenbrun har i mange år vært idealet. Vi mistenker at selvbruning er litt som silikon. Har du først anskaffet deg litt, går det ikke lang tid før du får svært lyst på mer. Posh prøvde å slutte med selvbruning, men klarte det ikke. Det er trolig et tegn på den nye skjønnhetslidelsen kalt tanoreksi.

Hvorfor blir de oransje?

Og selv om de har penger til å feriere på Seychellene og tid til å pusle med peeling og selvbruningskrem hver dag, ser de av en eller annen grunn ut til å velge den billigste og mest gulrotfargede brunfargen på sprayboks.Se bildene og døm selv:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.