Bh-er

- Nå skal jeg ta denne forbannede tingen av

Tre menn ble bedt om å bruke bh i en uke.

MENN I BH: Kanskje ikke så overraskende, syntes mennene som testet bh ikke at det var noe særlig.  Foto: Skjermdump fra Buzzfeed
MENN I BH: Kanskje ikke så overraskende, syntes mennene som testet bh ikke at det var noe særlig. Foto: Skjermdump fra Buzzfeed Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er en del ting menn slipper, som de kanskje ikke helt forstår at kan være veldig behagelig å slippe.

Som å ha mensen, føde barn, balansere på høye stiletthæler – og bruke en bh som strammer og gnager.

LES OGSÅ: Menn får fødselsdepresjoner

Menn testet bh

Nettstedet Buzzfeed ønsket å finne ut hvordan menn syntes det var å bruke bh, og utfordret derfor en gruppe menn til å bruke bh i én uke.

Mens én kommenterer at «jeg kunne kjenne den ene bh-stroppen grave seg ned i skulderen», erklærte en annen at «nå skal jeg ta denne forbannede tingen av».

Ifølge Huffington Post, som først omtalte saken, mente en av mennene at «jeg tror ikke det er mulig å slappe av i en bh». En annen konkluderte helt enkelt med at «det verste med å bruke bh i én uke, var å bruke bh i én uke».

Ikke så ulikt hvordan kvinner av og til synes det er å bruke bh med andre ord.

Her kan du se hele filmen:

Tamponger for menn

Tidligere i år stilte den internasjonale hjelpeorganisasjonen WaterAid i Sverige, spørsmål om hvordan verden ville sett ut dersom menn hadde mensen.

De ønsket å sette søkelys på det faktum at verden over så er det 1,25 milliarder kvinner som ikke har tilgang på toalett når de har mensen, og hvor uverdig og kvinnefiendtlig det er.

For å illustrere og få fram poenget og budskapet sitt, laget organisasjonen flere fiktive reklamefilmer, blant annet denne om «manpons»:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer