<strong>DRAMATISK:</strong> En kraftig, vinget eyeliner i kongeblått er statement nok i seg selv, men Anna Sui valgte å fullføre looken med en blå prikk midt under øyet i tillegg.  Foto: All Over Press
DRAMATISK: En kraftig, vinget eyeliner i kongeblått er statement nok i seg selv, men Anna Sui valgte å fullføre looken med en blå prikk midt under øyet i tillegg. Foto: All Over Press Vis mer

Sminketips

Nå skal kajalen være blå

I alle fall ifølge Anna Sui. Er dette noe for deg?

Publisert
Sist oppdatert
Det var under sin visning under New York Fashion Week at Anna Sui dro fram den blå eyelineren. En tjukk, dramatisk liner i kongeblått var hovedfokuset i sminkelooken, og resten av ansiktet fikk være nøytralt.

Under øynene, rett under pupillen, fikk modellene en matchende blå prikk. Kanskje ikke noen hverdagslook, men oppfordringen til lek med farger kan vi godt ta med oss inn i våren.

Saken fortsetter under bildet.


Velg riktig produkttypeStem her!

<strong>FÅR SKINNE:</strong> Øynene får være hele fokuset med denne looken. Resten av ansiktet og leppene er nøytrale.  Foto: All Over Press
FÅR SKINNE: Øynene får være hele fokuset med denne looken. Resten av ansiktet og leppene er nøytrale. Foto: All Over Press Vis mer

Vil du prøve Anna Sui-looken?Selv om blyanter gir flott farge, er mange av dem altfor kremete til å sitte godt av seg selv, og bør derfor «settes» med en øyeskygge i samme farge. Da sitter den hele dagen uten å skli og gi deg klovnefjes.

Alternativt kan du gå for en gelliner eller kremliner, som setter seg selv og varer hele dagen.

Lær deg hvordan du legger perfekt eyeliner hver gang i denne saken.

Som KK.no har skrevet tidligere, kan de fleste sminkeprodukter brukes til mer enn hva navnet tilsier.

Prøv å fukte en eyelinerkost og bruke den blå øyeskyggen din som eyeliner neste gang. Pass på at du bare fukter et lite hjørne av øyeskyggen, siden fuktigheten kan skape en film og gjøre pudderskyggen vanskelig å bruke som skygge seinere.

Saken fortsetter under bildet.


Nei, dette er ikke helt min stil.
 
38 (46%)
Ja, dette må jeg prøve.
 
36 (44%)
Kanskje i en annen farge.
 
8 (10%)

Blå bonus

Du kan også bruke en blå eyeliner på nedre våtkant for et intenst blikk. En blå liner gir et noe mykere resultat enn svart, så dette er et fint alternativ når du skal pynte deg litt ekstra.

Blåtoner gjør at alt hvitt ser hvitere ut. Legger du blå eyeliner rundt øynene, vil det hvite i øynene dine se hvitere ut.

Det samme prinsippet gjelder for leppestift og lipgloss: En med blå undertoner vil gi inntrykk av hvitere tenner.

Vil du prøve denne looken? Stem i boksen lenger opp i saken!

<strong>KONTRAST:</strong> Blått er lekkert mot de vårlige fersken- og rosatonene.  Foto: All Over Press
KONTRAST: Blått er lekkert mot de vårlige fersken- og rosatonene. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer