Leppestift

Nå skal leppene være knall oransje

Fargen som virkelig gjelder i vår og sommer.

SUPERTRENDY: Skuespiller Elizabeth Banks har selvsagt den aller mest trendy fargen på leppene - oransje. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
SUPERTRENDY: Skuespiller Elizabeth Banks har selvsagt den aller mest trendy fargen på leppene - oransje. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Knalle farger på leppene er hot, hot, hot, og det er én farge som er enda hottere enn alle andre i sesongen som kommer: oransje! 

Du ser det på catwalken, og du ser det på kjendisene på den røde løperen. De simpelthen elsker oransje, og det er kanskje ikke så rart. 

Oransje lepper gir deg nemlig glød i huden og kan få deg til å se brunere ut, noe de fleste av oss drømmer om etter en lang vinter uten noe særlig med sol.

LES OGSÅ: Slik får du sommergløden tilbake

Hvem kler oransje?

Det kan være vanskelig å finne leppefargen som kler deg best, og en del av oss er litt ukomfortable med klassikeren over alle klassikere – røde lepper.

Leppefargen trenger imidlertid ikke være rød for å gi inntrykk og friske opp ansiktet ditt, så våg å leke med farger som oransje også. 

LES OGSÅ: Hvem kler trendfargen oransje?

Frisker opp fjeset

En frisk farge på leppene gjør underverker, og det er ingen grunn til å frykte oransje leppestift. Fargen ser frisk ut og kan gi inntrykk av at huden din har tjuvstartet på sommerfargen allerede i vinter. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer