Leppestift

Nå skal leppestiften være «messy»

Sesongens aller hotteste leppefarge er mørk som vinternatta.

SEXY OG MYSTISK: Mørke lepper tilhører slettes ikke bare vinterhalvåret. Se bare hvordan Jessie J, Kate Bosworth, Karolina Kurkova og Jennifer Lopez rocker looken midt på sommeren.  Foto: All Over Press
SEXY OG MYSTISK: Mørke lepper tilhører slettes ikke bare vinterhalvåret. Se bare hvordan Jessie J, Kate Bosworth, Karolina Kurkova og Jennifer Lopez rocker looken midt på sommeren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om nude og naturlig alltid er en trend om sommeren, ser vi også mye av de knalle leppefargene i motebildet i år. Knallrosa, oransje, rødt og lilla er blant sesongens heteste farger. De frisker opp ansiktet ditt i en fei og er rålekre til gyllenbrun hud. Det er også en annen, litt mer overraskende farge som preger motebildet denne sommeren, nemlig den mørke, dype rødfargen som minner om fullmodne kirsebær.Sommerens bær er faktisk den beste referansen, for leppene skal gjerne se ut som du har spist en stor bolle med solmodne bær – litt grisete er greit. Se hvem som elsker mørke lepper:

Mørke farger er kjent for å ha en forminskende effekt. Men du trenger ikke å få tynne lepper, så fremt du ekspertrådene under:

Forstørrende tips

– Alt som reflekterer forstørrer. Og det kan du utnytte, forteller Annika Heen Larsen, makeupartist hos Make Up Stores flaggskipbutikk i Bogstadveien i Oslo, til KK.no i denne saken.Men aller først bør du legge lipliner.– En lipliner under gjør ikke bare at leppestiften sitter bedre. I tillegg gjør den leppene større. Men sørg å holde deg til den naturlige linjen, ikke bli fristet til å overdrive, påpeker hun. Det er også veldig viktig å få fargen helt ut i munnvikene. – Litt highlighter rett over amorbuen løfter også leppene og plumper dem litt. Men bare litt, du skal ikke se svett ut. – Avslutt med lipgloss over for blanke lepper, som også har en forstørrende effekt.Saken fortsetter under bildet Er du fortsatt litt skeptisk? Det finnes flere andre måter å bruke trendfargen på!

TRINN FOR TRINN

Se hvordan du legger mørk leppestift her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer