Sminke

Nå skal sminken være dyrisk

Finn fram villkatten i deg.

FARLIG KYSS: Leppetatoveringer i dyremønstre er det siste for deg som er vågal på sminkefronten. Foto: Violent Lips
FARLIG KYSS: Leppetatoveringer i dyremønstre er det siste for deg som er vågal på sminkefronten. Foto: Violent Lips Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det begynte med dyreprint på catwalken. Plutselig var vi tilbake til leopardmønster og sebrastriper.En minikjole i leopardmønster er ikke for veggpryden, men du kan alltids stjele elementer av dyreprinttrenden ved å for eksempel skaffe deg et par leopardmønstrede sko.Og når catwalken er full av dyriske mønstre på klær og tilbehør, var det bare et spørsmål om tid før sminkepungen din skulle knurre når du åpnet den.LES OGSÅ: Juks deg til sommerglød på 1-2-3Dyrisk sminkeDolce & Gabbana kommer med en ny sminkekolleksjon som heter Animalier i slutten av mai, og den inneholder blant annet et leopardmønstret solpudder.Du synes kanskje et leopardmønstret solpudder er ganske vilt, men det blir enda villere, for det finnes de som faktisk sminker seg i dyremønster også. Og nei, vi snakker ikke om løvesminken den lille nevøen din hadde på seg på karneval i barnehagen.Dette er avansert "voksensminke", men det må sies at det ikke er for deg som ikke liker å bli lagt merke til, for du vil garantert vekke oppsikt med den dyriske looken.Bli en kattekvinnePå Youtube ligger det flere videoer som viser hvordan du kan legge dyrisk øyesminke, om det så dreier seg om sebrastriper eller leopardmønster (se bildet under til høyre). Det er ikke så vanskelig som du tror. For å få et leopardblikk dekker du først øyelokket med gulløyenskygge. Deretter lager du de svarte flekkene med en eyelinertusj. Når den har tørket, så fyller du inn med en gyllenbrun øyenskygge inne i flekkene. Populært er det i hvert fall, for Youtube-videoen som viser hvordan du går fram for å sminke øyelokkene i leopardmønster er sett av nesten en million mennesker. Se og lær her.Litt for vilt for deg? Sjekk ut Adeles 60-talls sminke - den er hakket mer anvendelig, og er looken alle vil ha nå.Dyriske kyssDet siste, og kanskje mest spesielle, er imidlertid de dyremønstrede leppetatoveringene til Violent Lips, som du ser et eksempel på i toppen av artikkelen. Dette er midlertidige tatoveringer du limer på leppene. Det koster cirka 15 dollar, og da får du tre sett med tatoveringer. Frakt kommer i tillegg, men Violent Lips sender til Norge. Se video av hvordan det fungerer under:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer