Klær

Nakentriks du bør kunne

Se best mulig ut uten klær.

Hvorfor forføre ham med lekre klær når du gjør det best uten? Foto: Image Source
Hvorfor forføre ham med lekre klær når du gjør det best uten? Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slik ifører du deg ditt mest sexy antrekk, Evas drakt, ifølge nettmagasinet Filly.ca. Få også gratis stilanalyse av superstylist Gok Wan her.
 • Lær å bli sexy i sloggi
 • Juks deg til drømmekroppen
 • Kle deg slankere
 • 1. Våkn opp

  Gni deg inn med kaffebønner. Det får sansene dine til å våkne samtidig som kaffe strammer opp og tilførerhuden din sårt tiltrengte antioksidanter.

  2. Skrubb ivei

  Så er det tid for en real skrubbing fra topp til tå. Bruk en eksfolierende krem med små fine korn i til ansiktet og en litt røffere en til huden din, og ikke glem undersiden av føttene. Obs! Tærne og fotbladene bør faktisk få en skikkelig pedikyr og hendene en manikyr, råder superstylist Gok Wan.

  3. Litt glød

  Det er ingenting som naken solkysset hud, men ikke ty til solarium for å oppnå dette vinterstid. I stedet, gi kroppen din lekker glød med en fuktighetskrem med en anelse farge i og til sist: solpudre deg selv med lette hender på magen og mellom brystene dine.

  4. Litt skimmer

  For å oppnå en ikke bare solkysset, men også sunn hud - smør deg inn med litt babyolje. Du kan også tilføre noen dråper olje i badevannet og la deg lufttørke etterpå. Har du ikke babyolje for hånden så gjør en skimrende body lotion nesten samme nytten, men vokt deg for å blande masse ulike dufter når du smører deg inn.

  5. Vær kreativ

  Stell pent med håret nedentil, trim det og friser det etter eget ønske. Husk også at den rett hårfisyren på hodet ditt kan få deg til å se superheit ut, ifølge Gok Wan.

  6. Tenk timing

  Ikke barber leggene rett før du har planer om å forføre ham, da er sjansen stor for at han finner noe som ligner en lyserosa pølse med nuppete skinn i himmelsengen deres.

  7. Vær fri

  Noen timer før du har planer om å innta scenen i Evas drakt, unngå å gå i trange klær som setter merker. Ergo; dropp stramme strikker og plagg med innbygget fiksfakseri. Ved å gå litt rundt naken venner du deg dessuten til å følelsen av å gå uten tøy.

  8. Skru ned varmen

  Ikke bad i glovarmt vann så du blir seende ut som en julegris med eplekinn og kruspersille-hår.

  9. Iskalde eventyr

  Skru ned varmen og se hva som skjer med brystvortene dine. Sjansen er stor for at du får to ubudne og ikke så rent lite freidige gjester på besøk. Men hils dem velkommen, du - for det vil nemlig han gjøre.

  10. Forførerisk duft

  Du kan fint gå til sengs innhyllet i en sky Chanel no. 5, selv om du ikke er Marilyn Monroe, men vokt deg for å blande dufter. Har du smurt deg inn med kokoskrem kan du fint droppe parfymen med vaniljeduft og lipglossen med ananasduft. Husk også at det kan være utrolig sexy å gå for din naturlige kroppsduft, men det er lov til å jukse litt og påføre et tynt lag nøytral deodorant under armene.

  11. Riktig belysning

  Lys ovenifra er det minst flatterende du kan utsette din nakne kropp for. Trekkene dine vil se skarpe ut og kurvene dine vil ikke komme til sin rett. Bruk dimmet lys fra siden eller gjør det enkelt og tenn stearinlys. Det enkle er faktisk det beste her, for absolutt ingenting slår lyset som blafrende stearinlys står for.

  12. Rett holdning

  Du kan faktisk «ta av» flere kilo bare ved å være rett i ryggen. Slik gjør du det: rull skuldrene tilbake, skyt brystene frem og løft hodet litt.

  13. Kryss dem

  Splitter naken er det lett å føle seg litt usikker på bevegelsene. Og hvordan skal du sitte? Bena dine er uten tvil på sitt flotteste når de er krysset og lagt en anelse til siden. Og armene dine? La dem dingle mykt langs siden din, noe som lar kurvene dine komme til sin rett.

  14. Elsk vinkler

  Stående eller liggende litt på siden er det lettere å føle seg komfortabel i nettoen. Husk at selv kvinner med størrelse null ser litt tomdimensjonale ut rett forfra, så elsk vinkler for alt de er verdt.

  15. Fremhev

  Ok da, et lite unntak. Du skal få lov til å iføre deg høye hæler dersom nakenheten skyldes en bestemt anledning. Anklene dine, hoftene og rumpa di får et løft både på den ene og andre måten av noe så enkelt som et par skyhøye stiletthæler. LES OGSÅ:
 • Digg deg selv
 • Supert undertøy
 • Veien til sprettpupper
 • Undertøy for formene
 • Nyt mer med selvtillit
 • Slik blir du selvsikker
 • Slik blir du glad igjen
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer