Helse & Livsstil

Når drømmemannen er gift

Det er ikke alltid like åpenbart at han egentlig er opptatt. Her er de vanligste faresignalene.

Treffes dere alltid på bortgjemte steder? Det kan bety at han er opptatt.
Treffes dere alltid på bortgjemte steder? Det kan bety at han er opptatt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dere har datet en stund og du synes han er et funn, men han er kanskje litt vel hemmelighetsfull? Dersom du aldri kommer skikkelig inn på ham, annet enn når dere ligger svette i hverandres armer på et bortgjemt motell, da bør varsellampene begynne å blinke. Det skriver datingnettstedet Click by Lavalife.
 • 11 ting han ikke forteller deg
 • Nekter å ha sex med kona
 • Han er utro
 • Her er spørsmålene du bør stille:

  1. Hva er hjemmetelefon-nummeret ditt?

  Å få tak i ditt nye bekjentskap er omtrent like lett som å få tak i et regjeringsmedlem midt på natten. Du har mobilnummeret hans, men av en eller annen mystisk grunn er telefonen alltid skrudd av. Vel, du kan ikke forvente at han skal ta telefonen midt i sønnens fotballkamp, kan du det? Du er uansett i din fulle rett til å se litt nærmere på dette fenomenet.

  2. Er du hjemløs?

  Dersom du ikke visste bedre virker det som om han bor på gaten. Du vet at han må ha en bolig, han må oppbevare den store garderoben et sted, men du har bare aldri sett den. Grunnen til at overnattingene alltid skjer hos deg? Hans kone ville vært i veien hos ham.

  3. Kan du ikke fortelle meg om familien din?

  Mystiske menn kan være sexy, men hvor mye vet du egentlig om privatlivet hans? Realiteten er at han alt er gift og prøver å unngå at to verdenene han lever i krasjer.

  4. Hvorfor må vi dra så langt for å møtes?

  Det er nettopp poenget. Alle deres offentlige dater finner sted på mistenksomme bortgjemte steder, men siden dere også tilbringer mye tid i din stue, så ser du gjennom fingrene med det. Hvis du finner deg selv sittende og se på film i din egen stue oftere enn du spiser middag på restaurant, er det ikke helt umulig at du dater en gift mann.

  5. Hvorfor ringer du alltid på et rart tidspunkt?

  Dersom han konsekvent ringer på rare tidspunkter er det tegn på ugler i mosen. Kanskje ringer han på vei til jobb eller i de tidlige kveldstimene fordi han savner deg. Men det er ikke normalt å ringe midt på natten, grytidlig hver eneste dag eller fra telefonkiosker eller andre offentlige steder konsekvent. Forlater han i tillegg rommet for å ta telefonen bør varsellampene begynne å blinke.

  6. Kan jeg se på bildene dine?

  De fleste mennesker oppbevarer bilder av konen og barna sine ved hjertet. Dersom du befinner deg litt for nær lommeboken hans og han rykker til og river den til seg, er det et dårlig tegn.

  7. Hvorfor holder du ikke hånden min?

  Han finner alltid en måte å sno seg ut av håndgrepet ditt på når dere går nedover gaten. Han ser seg nervøst rundt før han gir deg et raskt kyss eller en klem som varer nøyaktig et nanosekund. Dersom man er redd for å bli sett i offentlighet, er det et tegn på at han er bekymret for å bli tatt på fersken.

  8. Hvorfor gjør vi aldri noe med dine venner?

  Det er alltid bare dere to, det er ingen venner med. Han sier at vennene hans er kjedelige eller gift og har barn. Realiteten er ofte at han alt er gift og prøver å unngå at Dr. Jekyll og Mr. Hyde møtes. LES OGSÅ:
 • Pinlig med lat partner
 • Glem det han sa
 • Januardater for fattigluser
 • Slik skal en bra mann være
 • Slik vil han ha deg
 • Skilsmissebarn skiller seg oftest
 • Slik får du draget i andre runde
 • Derfor frir han til unge kvinner
 • Dyre drømmebryllup
 • Finnes varig kjærlighet?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.