Forelsket I Mannen Til En Venninne

Når du forelsker deg i venninnens kjæreste

– Dette er noe av det verste sviket du kan gjøre mot en venninne, sier sexologen.

FORELSKET: Det er ikke så enkelt å styre hvem man får følelser for, og forelsker du deg i venninnens kjæreste kan dette føre til mange vonde følelser for flere parter. Foto: highwaystarz - Fotolia
FORELSKET: Det er ikke så enkelt å styre hvem man får følelser for, og forelsker du deg i venninnens kjæreste kan dette føre til mange vonde følelser for flere parter. Foto: highwaystarz - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Ingenting er så berusende deilig som å være stormende forelsket. Det er ikke uten grunn at det kalles for en kjærlighetsrus,

Forelskelsen kan nemlig påvirke nervesystemet i hjernen din på samme måte som kokain.

Dessverre er det ikke så enkelt å styre hvem man får følelser for, og dersom følelsene ikke er gjengjeldt kan det føles veldig smertefullt.

Men hva hvis du forelsker deg i noen du absolutt ikke burde forelske deg i – nemlig en venninnes kjæreste eller ektemann?

– Ja, det hender jo at man forelsker seg i venninnens kjæreste. I utgangspunktet har man nok en sperre for dette, da det er noe av det verste sviket du kan gjøre mot en venninne, sier sexologisk rådgiver Siril Jensen til KK.no. 

LES OGSÅ: Forelskelse og lyst er ikke det samme

Husk at forelskelser ikke varer evig

Mange vil gjennom livet bli betatt og forelske seg opptil flere ganger. Også om man selv har en partner. Men det er ikke dermed sagt at man alltid burde følge følelsene sine.

– Dersom man er så uheldig å få følelser for venninnens kjæreste vil jeg si man står i et dilemma; skal man følge sine følelser eller ta hensyn til venninnen og vennskapet? Sier hun og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer